Op TV:08:50

Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

 1. De Reis van Tienduizend Stappen

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Sabrina moet als test samen met Shinji een reis van tienduizend stappen afleggen in Heksenwereld, maar intussen heeft ze in Mensenwereld een spreekbeurt over waarom planten groeien in het licht.

 2. Beloofd Is Beloofd

  LoliRock

  Voor zij in een museum zullen optreden gaan Iris, Talia en Auriana het museum belijken. Auriana is nogal gecharmeerd van een jongen die Matt heet, maar Mephisto en Praxina kunnen hun ogen ergens anders niet vanaf houden.

 3. Alleen Voor Vogels/ Tomatenchantage

  De Tofu's

 4. Rocken in het Amphitheater

  Tsum Tsum

  Nadat de Tsums vast komen te zitten in een tuba, worden ze gered door Dombo.

 5. Erin Geluisd

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 6. De Vernieuwde Magie

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  De tantes van Sabrina zijn hun magiebewijs vergeten te vernieuwen en keren terug naar de geestelijke leeftijd van toen ze het bewijs voor het eerst kregen.

 7. Kom Er Bij

  LoliRock

  Drie meisjes uit een weeshuis kunnen niet goed met elkaar opschieten. Iris weet hoe belangrijk het is voor een weeskind om vrienden te hebben en probeert de meisjes bij elkaar te brengen.

 8. siu-brandsprite

  De Zomerdans

  Shake it Up

  Het is zomervakantie en Georgia gaat met Ty, Rocky, CeCe, Flynn en Deuce naar een vakantiehuisje aan een meer.

 9. jessie

  Doublure & Deeg

  Jessie

  Jessie is de doublure voor een beroemde actrice, Susan Channing. Ravi en Luke merken hoe graag Jessie zelf eens op de planken staat, en besluiten Susan te ontvoeren. Bertram, Emma en Zuri doen mee aan een online kookwedstrijd.

 10. i-didnt-do-it

  Sneeuw probleem

  I Didn't Do It

  Logan heeft via Troep-on een huisje in een ski- gebied geregeld. Als Bob en Nora niet naar het huisje kunnen komen vanwege een opeenstaande brug krijgt Logan de verantwoordelijk voor de anderen. Lindy is helemaal weg van snowboardinstructeur Dash.

 11. dwab-brandsprite

  Ik wil mijn Nikki terug, Nikki terug, Nikki terug

  Dog With a Blog

  Tyler en Nikki zoeken allebei Avery's hulp om hen te helpen met hun relatie. Ellen kookt een heerlijke maaltijd voor haar familie maar de volgende avond wordt het eten door Stan gesaboteerd, omdat hij geen kliekjes meer krijgt.

 12. glc

  App-art Feest

  Good Luck Charlie

  Teddy en Ivy gebruiken een telefoon app om ervoor te zorgen dat hun moeders hun naar een feest laten gaan. Het lijkt te lukken, tot de moeders elkaar spreken.

 13. suite-life-on-deck

  De Opstandigen

  The Suite Life on Deck

  Cody heeft voor het eerst van zijn leven zijn huiswerk niet gemaakt en raakt steeds verder verstrikt in een web van leugens die zijn "fout" moeten maskeren.

 14. Gevonden

  Jonge Garde (NL)

  Sophie ziet geen andere uitweg dat de school verlaten maar ze krijgt hulp uit onverwachte hoek.

 15. Ouderwets

  Jonge Garde (NL)

  Sophie krijgt een slechte beoordeling en voelt zich schuldig als Meneer Fons het zichzelf aanrekent en wil stoppen met zijn kooklab.

 16. Zingen maar

  LoliRock

  Mephisto en Praxina gebruiken hun toverkrachten om de stem van Iris te stelen, samen met de stemmen van een koor dat onder leiding staat van de vriendin van Iris, Joanna.

 17. Diaz Familie Vakantie / Feestje voor Brittney

  Star vs. De Kracht van het Kwaad

  Het is de trouwdag van de ouders van Marco. / Star en Marco verschijnen onuitgenodigd op het verjaardagsfeestje van Brittney.

 18. gf-brandsprite

  Boygekte

  Gravity Falls

  Mabel en haar vriendinnen gaan naar een concert van een boyband, en komen tot de ontdekking dat de band bestaat uit synthetisch gefabriceerde jongens. Stan baalt van het feit dat Robbie in staat lijkt te zijn om Wendy te hypnotizeren, en gaat op onderzoek uit.

 19. Horrificator

  Miraculous Tales of Lady Bug & Cat Noir

  Als Marinette en haar klasgenoten op zaterdag op school aan een film werken, hebben zij grote moeite om de productie draaiend te houden omdat hun hoofdrol, Mylene, niet durft. Mylene raakt overstuur en Havikmot maakt misbruik van haar emotionele gesteldheid en verandert haar in een monster, de Horrificator.

 20. De Buik van het Beest / Maanmelk

  Phineas and Ferb

  Tijdens de jaarlijkse havenfeesten wordt de aanval en de overwinning van een grote mensenhaai heropgevoerd. Phineas en Ferb bouwen een waardige haai daarvoor. / Phineas en Ferb denken dat ijs gemaakt van melk van koeien die op de maan hebben gelopen veel lekkerder is.

 21. Tegenspeler-A-Rooney

  Liv and Maddie (NL)

  Voltage is op zoek naar een tegenspeler voor Liv. Holden komt ook auditie doen. Maddie moet toegeven dat ze toch nog verdriet heeft om Diggie.

 22. Waka, Waka, Waka!

  Summer Camp

  Ravi en Tiffany hebben een video die aantoont dat de Kikiwaka bestaat! Emma en Lou proberen meer te verkopen dan Hazel op het Kikiwaka Festival.

 23. KC en de Verdwenen Mevrouw

  K.C. Undercover

  De Coopers gaan op vakantie en KC is vastbesloten even niets te doen dat met spionnenwerk te maken heeft. Maar dan verdwijnt een nieuwe vriendin - kunnen de Coopers achterhalen wat er gebeurd is?

 24. Schudden Met Die Billen

  Best Friends Whenever

  Cyd en Shelby komen terecht in de jaren '70 om onderzoek te doen voor een essay dat ze van meneer Canavan moeten schrijven.

 25. lab-rats

  Kabel

  Lab Rats

  Tasha gaat twee dagen naar haar moeder. Op voorwaarde dat er klusjes in het huis worden gedaan. Leo en Adam bouwen een kabelbaan om de klusjes in huis sneller gedaan te krijgen.

 26. Het Meisje en Geld

  Girl Meets World (NL)

  Cory leert de vrienden een belangrijke les over geld en hoe je goed kunt doen voor de ander.

 27. TINI – Het nieuwe leven van Violetta: Hier & Nu

  Violetta Special (NL)

  Facundo Gambandé neemt een kijkje achter de schermen bij de film Tini: het nieuwe leven van Violetta. Op zoek naar nieuwtjes over de film spreekt hij oude vrienden en ontmoet hij nieuwe acteurs.

 28. Radio Disney Music Awards 2016

  Radio Disney Music Awards 2016 (OV)

 29. lab-rats

  De bionische 500

  Lab Rats

  Op school is er een nieuweling, Clayton, die rectrix Perry heeft omgekocht in ruil voor een kluisje, dat Leo eigenlijk wilde hebben. De vader van Clayton racet ‘s avonds rond in zijn auto over het gazon van onze helden. Davenport besluit een race met hem aan te gaan, met als inzet: hun huis!

 30. kickinit

  Wasabi voor altijd

  Kickin' It

  Waarin Rudy een verhaal verteld over de eerste Wasabi-strijders en onze vrienden ieder hun weg gaan.

 31. glc

  Teddy op Glad IJs

  Good Luck Charlie

  Teddy mag mee naar het huisje aan het meer van Ivy en haar ouders. Het huisje blijkt echter een hut te zijn. Charlie kent een scheldwoord en Amy wil achterhalen wie haar dit geleerd heeft. PJ en Gabe en raken – met wat hulp van mw. Dabney – verslaafd aan een soapserie.

 32. wizards-of-waverly-place

  Tovenaars versus Weerwolven deel 2

  Wizards of Waverly Place

  Nadat Mason per ongeluk tegen Juliet heeft gezegd dat hij nog steeds van haar houd, maakt Alex het uit, en heeft ze liefdesverdriet. De liefde van Mason voor Juliet is niet wederzijds, want Juliet kiest voor Justin. Mason heeft enorme spijt van zijn uitspraak, hij doet verwoede pogingen om het weer goed te maken met Alex.

 33. Violetta

  Aflevering 115

  Violetta

  Andreas maakt het uit met Emma. Roberto blijft om zijn gevoelens voor Olga heen draaien, en Cardoso wordt steeds banger voor Roberto. Libby heeft een danswedstrijd van YouMix Israël gewonnen en komt een tijdje naar de Studio.

 34. Valentijnsboek

  Jonge Garde (NL)

  Caroline vraagt Thomas om hulp bij het Valentijnsreceptenboek, maar daarmee wakkert ze per ongeluk zijn verliefdheid voor haar aan.

 35. Gevonden

  Jonge Garde (NL)

  Sophie ziet geen andere uitweg dat de school verlaten maar ze krijgt hulp uit onverwachte hoek.

 36. Aflevering 10

  Alex & Co (NL)

  Linda is furieus wanneer Nicole de verkiezing wint. Nicole vertelt Sam enthousiast over haar plannen als voorzitster, maar merkt dat er iets is en wil weten waar hij mee zit.

 37. Niets Rijmt op Cameron

  The Evermoor Chronicles (NL)

  Tara's horloge komt in aanraking met zwarte magische draad, waardoor ze ineens de tijd terug kan draaien. Maar het gaat van kwaad tot erger als Tara haar foute probeert te herstellen.