Op TV:18:20

Sonny with a Chance

 1. De Grote Versierder

  Sonny with a Chance

  Grant mag z'n broer Grady graag plagen, vooral met het feit dat hij nog geen meisje heeft. Sonny is Grants getreiter zat en stelt zich voor als Grady's vriendin. Lief bedoeld, maar niet handig… want ze heeft een date met Blake.

 2. lab-rats

  Maskers af

  Lab Rats

  Bree bedenkt een grap om Adam te grazen te nemen en vermomt zichzelf in rectrix Perry met behulp van een cybermasker. Maar door een technische fout blijft het cybermasker vastzitten.

 3. wolfblood-logo

  Een mysterieuze ontwikkeling

  Wolfblood

  Waarin Shannon vastbesloten is te bewijzen dat er een monster/weerwolf in het moeras rondwaard en Wolfbloeds Maddy en Rhydian kunnen dat alleen maar met lede ogen toezien.

 4. binny-and-the-ghost

  Het Schoolbal

  Binny and the Ghost

  Waarin door een geluk bij een ongeluk het schoolbal verhuisd naar een oud kasteel waar onze vrienden tevens het tweede klokje vinden.

 5. glc

  Team Moeder

  Good Luck Charlie

  Amy helpt als teammoeder het volleybalteam van Teddy hechter te krijgen. Gabe gaat uit met Emma, een nieuw meisje van school. Maar daardoor wordt Bob ineens opgezadeld met haar vader Randy. En PJ heeft een oogje laten vallen op het nieuwe overbuurmeisje, Molly. Zij denkt echter dat PJ een dokter is.

 6. mighty-med

  Opgesloten

  Mighty Med

  Kaz organiseert een verrassingsverjaardagsfeestje voor Oliver in Het Domein, maar net op het moment dat ze weg willen gaan wordt Mighty Med hermetisch afgesloten.

 7. dwab-brandsprite

  Zo ontmoette ik je broer... en je zus

  Dog With a Blog

  Tyler en Avery geven Ellen en Bennett een tweede bruiloft om de bruiloft die ze twee jaar geleden hebben verpest goed te maken.

 8. logo-austin-ally

  Laatste dansen, laatste kansen

  Austin & Ally

  Op de Prom probeert Trish haar twee dates uit elkaar te houden, dreigt Carrie aan haar zus te vertellen dat Austin nog steeds verliefd is op Ally en staat Gavin plotseling voor Ally's neus met een verrassing.

 9. suite-life-on-deck

  Interationale Datumgrens

  The Suite Life on Deck

  Cody is vastberaden om zijn ware gevoelens voor Bailey met haar te delen tijdens het schoolfeest. Maar als het schip de Internationale Datumgrens overgaat en wordt geraakt door de bliksem, blijven ze in een tijdsvacuüm zitten en begint de dag en dus ook het schoolfeest steeds weer opnieuw.

 10. Camera Actie! / Bowling Drama

  Phineas and Ferb

  Candace merkt dat er een camera tegenover haar huis geïnstalleerd. Hiermee zou ze bewijs kunnen vergaren tegenover Phineas en Ferb./ Phineas en Ferb bouwen een gigantische bowlingbal waarmee Candace aan de haal gaat.

 11. Spel der Spellen

  The Davincibles

  Pablo wil naar een winkelcentrum omdat er een nieuw computerspel uitkomt. Quba wil dat spel ook hebben om zijn dochter tevreden te houden.

 12. Naderend Onheil

  The Davincibles

  Tijdens een ontdekkingstocht vinden Leo, Pablo en Zoe een speelgoedaapje. Leo wil dit aapje voor flink wat geld verkopen, maar niemand komt op de verkoop af.

 13. Een Hondenleven...

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 14. Alleen Voor Vogels/ Tomatenchantage

  De Tofu's

 15. Terugkeer Van De Weerwolf

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Het is volle maan en Harvey is weerwolf geworden. Hij is door Sabrina in zijn kooi gestopt, maar uitgebroken. Hij schopt eerst stennis in een bioscoop en vervolgens belandt hij per ongeluk in de Heksenwereld, met Sabrina op de hielen.

 16. Lelijk, Lui en Luizig

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.