Op TV:20:25

Het Hotelleven van Zack en Cody

 1. Verkiezingen

  Het Hotelleven van Zack en Cody

  Als Zack en Cody beiden besluiten om mee te doen aan de schoolverkiezingen om de nieuwe voorzitter te worden, willen ze elkaar koste wat kost verslaan. Ze schakelen de hulp in van Maddie en London, die vervolgens ook tegen elkaar gaan strijden en de jongens aanzetten tot vuile spelletjes. Ondertussen probeert Arwin nieuwe dingen uit te vinden om de efficientie van het hotel te verhogen.

 2. De Modellendans

  Shake it Up

  Rocky wordt door Napoleon Fontaine ontdekt als hét nieuwe model. Maar daarvoor moet ze verhuizen naar New York. CeCe wil achter haar staan en zorgt dat iedereen doet alsof ze niet gemist gaat worden. Ty, Deuce en Flynn doen karweitjes voor mevrouw Locassio om een nieuwe spelcomputer voor Flynn te kunnen kopen.

 3. Stan stopt met praten

  Dog With a Blog

  Avery en de kinderen raken ongerust als Stan depressief wordt en stopt met praten. Bennett en Ellen plannen Chloe’s verjaardagsfeestje.

 4. Teddy's Choice

  Good Luck Charlie

  Teddy viert haar achttiende verjaardag, en zowel Beau als Spencer komen op bezoek. Spencer wil Teddy terug, en stelt haar voor een moeilijke keuze. Bob zoekt een meisjesblouse uit voor Gabe, en PJ moet zijn leraar evalueren, die ineens poeslief is.

 5. Lost In Stanslation

  Dog With a Blog (OV)

  Avery stelt voor om Wes bijles Spaans te geven, ondanks dat ze de taal niet kent. Chloe laat Ellen en Bennett schrikken als ze zegt dat ze haar naam wil veranderen.

 6. Lizard Scales And Wrestling Tales

  Jessie (OV)

  Ravi zit middenin de verkiezingsstrijd om het voorzitterschap van de Reptielen Club. Omdat hij geen verstand heeft van politiek, zal Zuri hem wel even 'n handje helpen. Intussen zijn Luke en Emma op zoek naar Luke's biologische moeder. Samen met Jessie raken ze verzeild in de worstelwereld. Met pijnlijke gevolgen voor Jessie.

 7. Nepvlekken Die Er Niet Afgaan/ Met De Handen In Het Haar Tijdens Een Reclamespot

  De Tofu's

 8. Twee Brandende Harten

  The Davincibles

  Quba wil de wereld afpersen door het broeikaseffect te versnellen. Hij maakt het Vrijheidsbeeld levend om haar en haar fakkel hiervoor te gebruiken. Als het Vrijheidsbeeld de kant van de DaVinci’s kiest gaat Quba opzoek naar Paul Bunyan om hem dan maar alle bomen om te laten hakken. Maar als Paul Bunyan en het Vrijheidsbeeld elkaar ontmoeten slaat er een vonk over.

 9. Botten en Knoken

  The Davincibles

  Als de honden waar Pablo voor moet zorgen een schilderij van Quba opeten wil Quba wraak nemen. Hij wekt een Tyranosaurus tot leven maar deze sluit vriendschap met Zoë. Om wraak te nemen op de dino begint Quba een nieuwe ijstijd.

 10. Amazing Spiez - Operatie Lieve Lilly

  The Amazing Spiez!

  Tammy heeft een wedstrijd gewonnen en nu is er pop van haar gemaakt. Kat deed ook mee, maar heeft verloren. Uit jaloezie zet ze agressieve chips in de Tammy poppen waardoor ze hun eigenaar willen aanvallen. De Spiez moeten dit zien op te lossen. Ondertussen is Jerry enorm aan rust toe en vindt hij die rust ook dankzij een tip van Megan. Alleen vergeet hij door zijn kalmte zijn taken van Woohp.

 11. Bijzonder Bezoek

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.