Op TV:21:10

Dog With a Blog

 1. dwab-brandsprite

  Stans geheim is bekend

  Dog With a Blog

  Bennett en Ellen komen er eindelijk achter dat Stan kan praten! Maar als hij per ongeluk iets zegt waar Kolonel Fink bij is, wordt de hele familie onder observatie geplaatst. Zullen ze ooit ontsnappen?

 2. logo-austin-ally

  Succes & Sores

  Austin & Ally

  Austin krijgt stemproblemen bij de voorbereiding van een lied voor een platenmaatschappij.

 3. suite-life-on-deck

  Diploma-uitreiking op het Dek

  The Suite Life on Deck

  Als Meneer Tipton aankondigt dat het schip wordt afgebroken, doen Juffrouw Tutweiller en Meneer Moseby alles om de diploma-uitreiking te laten slagen.

 4. Slechte Haardag/ Gehaktbrood Geschenk

  Phineas and Ferb

  Candace heeft een slechte haardag. Maar ze moet naar een benefiet van Jeremy’s moeder voor bedreigde diersoorten./ Het jaarlijkse gehaktbrood-festival is er weer

 5. Buitenspel

  Disney Jonge Garde

  Caroline baalt als Levi en Sophie haar niet in vertrouwen nemen en hun geheim steeds meer tussen Caroline en Levi komt in te staan.

 6. Streepje voor

  Disney Jonge Garde

  Marie-Elise baalt van haar voorkeurspositie en probeert hier tevergeefs vanaf te komen. Wil ze wel chef kok worden als het zo moet?

 7. Aflevering 3

  Alex & Co

  Nicole voelt dat Emma iets voor hen verbergt, en als ze haar uit de auto van Ferrari ziet stappen weet ze het zeker. Maar Alex wil er niks van weten, verliefd als hij is op Emma.

 8. Valentina

  The Evermoor Chronicles

  Door het verstenen van Otto wordt op aarde de weg vrijgemaakt voor Valentina, de halfgodin van de liefde. Ze gelooft echter niet meer in de liefde, dus Tara en haar vrienden moeten haar overtuigen.

 9. Super-Brina

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Om Jim te redden van een vallende boom gebruikt Sabrina magie. Harvey ziet dat, en is er van overtuigd dat Sabrina een superheld is. Sabrina moet alles op alles zetten om haar geheim te bewaren.