Op TV:16:20

Dog With a Blog

 1. dwab-brandsprite

  Stan gaat naar school

  Dog With a Blog

  Avery is enthousiast als Stan besluit om zich in te schrijven op haar school. Maar, ze blijft niet enthousiast als ze denkt dat Tyler Stan probeert over te halen om te lanterfanten.

 2. gmw

  Het Meisje en de Vader

  Girl Meets World

  Riley wil naar een schoolfeest, maar dat valt op dezelfde dag dat Cory met haar naar een achtbaan wil, een jaarlijkse traditie. Maya is boos omdat ze een één krijgt van Cory, maar ze blijkt vooral een vader te missen.

 3. i-didnt-do-it

  B-alles of niets

  I Didn't Do It

  Bert heeft een door Dick Butkus gesigneerde bal gewonnen op een veiling. Als Logan en Lindy de bal per ongeluk stuk maken zetten ze alles op alles om aan een nieuwe gesigneerde bal te komen

 4. jessie

  Teletijd-Jessie & de Bertram-bots

  Jessie

  Een Bertram-achtige robot uit de toekomst probeert Jessie te vernietigen voordat ze hem met haar leger kan tegenhouden.

 5. mighty-med

  Opgesloten

  Mighty Med

  Kaz organiseert een verrassingsverjaardagsfeestje voor Oliver in Het Domein, maar net op het moment dat ze weg willen gaan wordt Mighty Med hermetisch afgesloten.

 6. glc

  De Kwikki Chick

  Good Luck Charlie

  PJ komt op zijn werk met het lumineuze idee om de Kwikki Chick een gezicht te geven, om de omzet te stimuleren.

 7. Violetta

  Aflevering 177

  Violetta

  Herman besluit terug te gaan naar Buenos Aires zodat Violetta en Lucinda kunnen meedoen aan de tournee. Leon waarschuwt Clement dat hij uit de buurt van Violetta moet blijven. Andreas vraagt Erica mee uit.

 8. livmaddie-brandsprite

  Brein-A-Rooney

  Liv and Maddie

  Joey en Artie doen mee aan de Brein Olympiade en zoeken een derde teamlid. Liv ziet zichzelf als ideale kandidaat. Maddie verkoopt ondertussen oude rommel om een reis naar Montreal bij elkaar te sparen.

 9. logo-austin-ally

  DJ’s & Demo’s

  Austin & Ally

  Austin doet mee aan een muziekwedstrijd. Samen met Ally werkt hij aan het liedje, maar dan verdwijnt het tekstboek van Ally…

 10. lab-rats

  Mag ik de Helikopter Lenen?

  Lab Rats

  Bree wordt gek van Adam en Chase en eist een kamer voor zichzelf. Ze mag Tasha's hobby-kamer gebruiken en neemt meteen haar intrek. Helaas blijkt Tasha een nog grotere bemoeial dan Adam en Chase.

 11. Verstoppertje / Het Liefdesbootje

  Phineas and Ferb

  Phineas en Ferb verkleinen de club vrienden zodat ze verstoppertje kunnen spelen in huis. Alleen gaat Candace er met de verkleinmachine vandoor zodat ze er achteraan moeten willen ze ooit weer groot worden. / Phineas en Ferb schakelen het cruiseschip dat ze hebben gebouwd in om Baljeet en zijn Indiase vriendinnetje een romantisch tochtje te bezorgen.

 12. glc

  Bob en Beau; tis niet meer zo…

  Good Luck Charlie

  Beau hoort dat hij een baan heeft in Tennessee en moet Denver dus verlaten. Gabe stuurt ondertussen nep-fanmail naar de TV zender waar Amy voor werkt. PJ en Emmett zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot.

 13. kickinit

  Wazombie Krijgers

  Kickin' It

  Jack haalt Kim over om mee te gaan naar een nieuwe Zompier film, als zijn date. Jerry maakt echter een deal waardoor Jack opeens een date heeft met de aartsrivaal van Kim.

 14. jessie

  Griezel Connie 3: Griezelen!

  Jessie

  Griezel Connie is terug! Uiteraard heeft ze 't weer op Luke voorzien en deze keer heeft ze de bruiloft al geregeld. Emma werkt in haar eentje in de eettent van Boomer. Zuri haalt haar over om vijf minuutjes te pauzeren en dat heeft desastreuze gevolgen.

 15. suite-life-on-deck

  Bevroren

  The Suite Life on Deck

  Cody gaat naar Antarctica om samen met de beroemde wetenschapper Dr. Cork onderzoek te doen. Zack en Woody besluiten mee te gaan, maar het avontuur wordt al snel een ramp als Dr. Cork er vandoor gaat met de sneeuwscooter.

 16. De Achtbaan van een Duizend Doden / Koning Notenreep en de Eenhoorn

  Scaredy Squirrel

  Op het eerste gezicht lijkt Scaredy een bange en eigenzinnige eekhoorn, maar niets is wat het lijkt.

 17. Alleen Voor Vogels/ Tomatenchantage

  De Tofu's

 18. Operatie Boze huisdieren

  The Amazing Spiez!

  Tony baalt enorm want hij wil dolgraag een huisdier, maar dat mag niet. Derek is een dierenactivist die alle dieren vrij wil laten. Hiervoor gebruikt hij dieren die hij menselijk DNA geeft zodat ze half mens, half dier worden.

 19. De Buikspreker

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.