Op TV:09:05

The Davincibles

 1. Slaap Pablo Slaap

  The Davincibles

  Pablo kan niet slapen, dus de DaVincibles gaan naar Wenen in de hoop dat het luisteren naar opera hem slaperig zal maken.

 2. Schreeuw voor Schreeuw

  The Davincibles

  Quba heeft het schilderij 'De Schreeuw' van Edvard Munch gestolen en brengt De Schreeuw (Eddy) tot leven.

 3. Bezetting Van Het Burger Paleis/ Extreem Bio-Gebabbel

  De Tofu's

 4. Een Hondenleven...

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 5. Bonje Tussen Vriendinnen

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Enchantra ziet met lede ogen aan dat de vriendschap tussen Sabrina en Jessie steeds sterker wordt. Ze wil daar een stokje voor steken met twee vervloekte vriendschaps-armbanden.

 6. Een Saus is een Saus

  The Davincibles

  Quba heeft ontdekt dat er een heel speciale Veronese pizza-saus bestaat waar iedereen verliefd van wordt. Hij wil het recept hebben en met de saus gaan schilderen, zodat iedereen van zijn schilderijen zal houden.

 7. Sinus en Co

  The Davincibles

  Quba heeft de hulp nodig van Pythagoras, om de hersenkrimpmachine van Dr. Vilein te laten werken. Als de machine werkt drukt hij helaas iets te vroeg op de knop, waardoor de hele VVHSS dom wordt.

 8. Geheim Agent Tofu X-08/ Als Bloemkolen Voor De Zwijnen

  De Tofu's

 9. Als een Oger van een Fee houdt

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 10. De Grote Race / Het Strandtuinfeest-terreur

  Phineas and Ferb

  Phineas en Ferb doen mee aan een autorace. Dit doen zij met moeders auto. / Phineas en Ferb bouwen een strand in de achtertuin. Er volgt een Strandtuinfeest en Candace heeft het er behoorlijk naar haar zin.

 11. livmaddie-brandsprite

  Ruil-een-Rooney

  Liv and Maddie

  Liv dingt naar de hoofdrol van een speelfilm en Maddie wil graag haar rijbewijs halen. De dames wisselen van persoonlijkheid, omdat beide beter zijn in hetgeen de ander wil bereiken.

 12. dwab-brandsprite

  Stan's nalatenschap

  Dog With a Blog

  Als Stan van zijn dierenarts hoort dat hij nog negen jaar te leven heeft, maakt hij zich zorgen over zijn nalatenschap. Hij maakt een opname op de familiecamera, zodat hij als hij er niet meer is, de wereld kan laten weten dat hij een pratende hond is.

 13. glc

  Baby aan de Rol

  Good Luck Charlie

  PJ ontmoet in het park de mooie Emma, en verwisselt Charlie per ongeluk met haar baby broertje waarna een razende speurtocht volgt.

 14. De ANT bANT

  A.N.T. Farm

  Chyna wil aan Lexi laten zien dat ze cool is en dus neemt ze Olive, Angus en Fletcher mee naar een exclusieve club om naar een populaire heavy metal band te kijken. Als Roxanne besluit om mee te gaan, doet Chyna net alsof ze naar een kinderband gaan kijken.

 15. logo-austin-ally

  Gala's en Problemen

  Austin & Ally

  Ally zit in spanning of Gavin haar zal vragen naar de Prom. Als hij haar dan eindelijk vraagt zegt ze plotseling nee. Is hij wel de ware?

 16. suite-life-on-deck

  Streken en Speurtochten

  The Suite Life on Deck

  Hannah Montana vaart mee op het schip naar haar optreden in Hawaii. Bailey wil heel graag naar haar concert en Cody doet er alles aan om die te bemachtigen.

 17. gf-brandsprite

  Het Varken van de Tijdreiziger

  Gravity Falls

  Stan heeft een kermis georganiseerd. Dipper probeert er indruk te maken op Wendy, maar hij wordt gedwarsboomd door Robbie.

 18. Geen Bediening

  Mickey Mouse shorts

  Mickey en Donald willen Minnie en Katrien verrassen met een picknick, en dus proberen ze bij Goofy’s snackbar eten te bestellen. Maar Goofy is erg streng met de regel dat klanten netjes gekleed moeten zijn. Nu moeten Mickey en Donald wel samenwerken.

 19. ww-brandsprite

  Zo'n Aardige Jongen / De Tijdbom

  Wanders Wereld

  Sylvia heeft dorst en Wander gaat haar lievelingsfrisdrank kopen. / Wander en Sylvia doen mee aan een race maar hierbij komt niet Sylvia's mooiste kant bovendrijven.

 20. wizards-of-waverly-place

  Alex de poppenspeelster

  Wizards of Waverly Place

  Alex en Harper willen het huis uit en een appartement gaan huren. Ze werken aan een poppenkast om dat te kunnen betalen. Ondertussen ontmoeten de ouders van Max en zijn vriendin Talia elkaar.

 21. Kansloze Kauwgom

  Sonny with a Chance

  Als Tawni struikelt doordat iemand kauwgom op de grond heeft laten liggen zorgt ze voor een verbod op kauwgom. Sonny raakt hierdoor in de problemen. Het lukt haar niet om op te treden en grappig te zijn als ze niet eerst kauwgom gegeten heeft.

 22. hannah-montana

  Hulp van de Familie

  Hannah Montana

  Miley zorgt er per ongeluk voor dat Jackson ontslagen wordt, en neemt hem vervolgens zelf per ongeluk aan. Jackson is dolblij met zijn nieuwe baan als Hannah’s “assisticent”, maar Miley wordt gek van al zijn blunders.

 23. gmw

  Het Meisje en De Vergetenen

  Girl Meets World

  Riley en haar vrienden vinden dat ze de mensen om hen heen niet zomaar voor lief mogen nemen.

 24. i-didnt-do-it

  De nieuwe jongen

  I Didn't Do It

  Wanneer er een knappe, nieuwe jongen op school komt willen zowel de jongens als de meisjes Tom bij de groep in lijven. Als vervolgens blijkt dat hij ontzettend saai is worden alle zeilen bijgezet om Tom te dumpen.

 25. siu-brandsprite

  De Stressdans

  Shake it Up

  CeCe mag haar eigen lied Ring Ring zingen in de show en besluit haar stem te ontzien. Flynn gelooft dat hij haar doodzwijgt en probeert het goed te maken.

 26. glc

  De Verdwijning van meneer Dabney

  Good Luck Charlie

  PJ en Gabe gaan in het huis van mevrouw Dabney op zoek naar bewijs voor de moord op meneer Dabney. Ivy leert Amy sms’en, tot grote ergernis van Teddy, die prompt aanpapt met Ivy’s moeder.

 27. Aflevering 4

  Summer Break Diaries

  Tom kan vrijkaarten krijgen voor een optreden van Tim Love maar de meisjes missen het concert door het aanstellerig gedrag van Karina. Coen krijgt bezoek van een jeugdvriend en zijn opmerkingen maken het voor Tom duidelijk dat Coen iets verborgen houdt voor hen.

 28. Violetta

  Aflevering 164

  Violetta

  Priscilla wil haar beklag doen over Lucinda's val op het vliegveld, maar bindt onmiddellijk in als ze ziet wie Violetta's vader is. Tot ongenoegen van hun dochters, vinden Priscilla en Herman elkaar erg leuk.

 29. livmaddie-brandsprite

  Stelen met Rooney

  Liv and Maddie

  Liv wil graag een eigen vriendenkring opbouwen maar maakt daarbij niet altijd de juiste keuze. Maddie krijgt de schuld als Liv wordt betrapt bij winkeldiefstal. Dat leidt tot grote gevolgen voor de belangrijke wedstrijd tegen de Raven...

 30. mighty-med

  De wereld vergaat niet

  Mighty Med

  Kaz en Oliver ontmoeten Timeline, een superheld die de toekomst kan voorspellen, en komen erachter dat de schurk Crimson Demon en zijn drie broers de wereld willen verwoesten.

 31. lab-rats

  Lepe Leo

  Lab Rats

  Omdat het schoolfeest eraan komt, besluit Leo dat de Rats wel een versiercursusje kunnen gebruiken. Hij geeft ze les, maar faalt jammerlijk. Het meisje van zijn dromen, Danielle, ziet hem niet staan en heeft meer oog voor Adam.

 32. Dag van de Levende Gelatine

  Phineas and Ferb

  Candace houdt met haar vriendinnen een gelatine toetjes-wedstrijd. Phineas en Ferb maken ook een creatie. / De hele familie is op bezoek bij opa en oma in Engeland. Stacy, die er ook bij is, en Candace vervelen zich en gaan zich op aanraden van oma verdiepen in haar Sherlock Holmes boeken.

 33. glc

  Rij jij, of Rijdt Teddy

  Good Luck Charlie

  Teddy is aan het oefenen voor haar rijexamen en Bob vindt het maar niks. Na een oefenrit besluit hij dat ze er nog niet klaar voor is.

 34. kickinit

  Eddie en zijn oom

  Kickin' It

  Wanneer de school het basketballen probeert af te schaffen, moeten onze vrienden daar een stokje voor steken.

 35. jessie

  Afrika is zo sa...fari

  Jessie

  De kinderen denken dat Jessie naar Afrika is vertrokken, en reizen haar achterna om haar terug te halen. Ravi en Luke komen er niet uit of het belangrijker is om atletisch te zijn of intelligent...

 36. suite-life-on-deck

  Einde Relatie in Parijs Deel 2

  The Suite Life on Deck

  Cody heeft de perfecte date gepland om zijn 1-jarig jubileum met Bailey te vieren. Hij is echter nerveus en oefent de dag van te voren met London.

 37. Astronautenvoer

  The Davincibles

  Als bekend wordt dat er drie space-shuttletickets weggegeven worden door Kosmos-Chips gaan zowel de DaVincbles als Quba en zijn kornuiten er achteraan. Quba wil namelijk zijn gezicht in de maan beitelen met een laser.

 38. Expeditie Piraat

  The Davincibles

  Als de familie DaVinci besluit om mee te doen aan hun lievelingsreality-show wordt Quba boos. Het is namelijk ook de favoriete show van Quba. Hij besluit met kapitein Zwartbaard om hen van het reality-eiland te schoppen.

 39. Stedelijke Jungle/ Het Slechte Lenteritueeel

  De Tofu's

 40. Een IJsreus op de Koffie

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Sabrina probeert met behulp van een teleportatie broche, in de mensenwereld een toneelstuk te spelen en tegelijkertijd in de Heksenwereld met een IJsreus te vechten.