Op TV:19:35

Phineas and Ferb

 1. In de Knoop / Brein Ruil

  Phineas and Ferb

  De broertjes Phineas en Ferb gebruiken elke dag van hun vakantie om super-uitvindingen te doen. Ze bouwen een achtbaan of beklimmen de Eiffeltoren, want niets is Phineas en Ferb te gek! Zus Candace vindt dit allemaal maar niks en probeert alle plannen te dwarsbomen. Phineas en Ferb hebben ook een vogelbekdier, Perry. Maar zij weten niet dat hij eigenlijk een geheim agent is! Agent P doet er alles aan om de gemene Dr. Doofenshmirtz te stoppen, die zijn kwade plannetjes wil uitvoeren.

 2. Tarzan

  Tarzan

  Diep in de Afrikaanse jungle vindt een moeder gorilla een weeskind. Ze noemt de baby "Tarzan" en adopteert hem als haar eigen kind, ondanks het feit dat de zilverrug Kerchak niets wil weten van het 'haarloze wonder'. Tarzan groeit op met zijn vriendjes Tuk, een gevat aapje en Tantor, een neurotische olifant, en ontwikkelt alle instincten en vaardigheden van een jungledier - hij 'surft' en zwaait bliksemsnel door de bomen. Maar de plotselinge komst van Tarzans eigen soort - de mens - waaronder de beeldschone Jane, zorgt voor een heftige botsing tussen de enige wereld die Tarzan ooit gekend heeft en de wereld waarin hij eigenlijk thuishoort!

 3. logo-austin-ally

  Cultuur & Complicaties

  Austin & Ally

  Wanneer Ally's oude vriend op bezoek komt, wordt Austin jaloers en beseft dat hij gevoelens heeft voor Ally. Dez voelt zich verlaten en zoekt Trish op voor gezelschap.

 4. suite-life-on-deck

  Ik Rem voor Walvissen

  The Suite Life on Deck

  Cody en Bailey hebben walviskalveren geadopteerd. Ze komen erachter dat de school walvissen zal kruisen met de S.S. Tipton. Dit brengt de walvissen in gevaar. Ze proberen Moseby ervan te overtuigen om de motor van het schip tijdelijk stil te leggen. Moseby kan dit helaas niet doen, omdat London’s vader op het schip wacht.

 5. lab-rats

  Parallel Universum

  Lab Rats

  Davenport's nieuwste uitvinding slingert Leo per ongeluk naar een parallel universum, waarin hij bionisch is en Tasha een technologische miljardair. Davenport is een schuchtere lab-assistant en Adam, Chase en Bree zijn van een andere familie. Er ontstaan grote problemen als agenten van de overheid achter Leo's bionische gaven komen en hem op de hielen zitten.

 6. Baldadige Badgasten / Mevrouw Nestors Moeders Mama

  Scaredy Squirrel

  Op het eerste gezicht lijkt Scaredy een bange en eigenzinnige eekhoorn, maar niets is wat het lijkt.

 7. Bezetting Van Het Burger Paleis/ Extreem Bio-Gebabbel

  De Tofu's

 8. Operatie Woofi

  The Amazing Spiez!

  Binnen Woohp is er een nieuwe afdeling in het leven geroepen, de Woofi. Instituut voor forensisch onderzoek. Deze afdeling wordt geleid door de zus van Jerry: Sherry. De spies hebben testen moeten maken en Marc blijkt de aller slimste spion aller tijden te zijn. Hij gaat uit het team en aan de slag bij Woofi.

 9. Een Familie Dingetje

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.