Op TV:05:15

A Kind of Magic

 1. Wat heeft U Grote Tanden

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 2. De Nachtwaker / Een Beetje Raar Doen

  Scaredy Squirrel

  Op het eerste gezicht lijkt Scaredy een bange en eigenzinnige eekhoorn, maar niets is wat het lijkt.

 3. Zou’s Mierenhoop

  Zou

  Zebra Zou leeft in een dorp met alleen maar zebra's en gaat samen met zijn vriendje op onderzoek uit

 4. Plak Sap / Boten Race

  Jungle Junction

  Jungle Junction volgt een vrolijke groep dieren op wielen terwijl ze de wegen in de jungle ontdekken.

 5. Toedels is Jarig!

  Mickey Mouse Clubhuis

  Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto hebben bij het oplossen van hun problemen de hulp van kijkers nodig. Gaanderweg leren ze oa verschillende vormen herkennen, tot tien tellen, en moedigt Mickey de kijkers aan om actief mee te doen.

 6. Een beetje lastig, maar wel lief

  Verhalen over vriendschap met Winnie de Poeh

 7. Postkoets Problemen / Goudmijn Chaos

  Sheriff Callies Wilde Westen

  Peck en Toby gaan spullen naar Rivierstad brengen maar denken dat ze achterna gezeten worden door de Banjo Bandiet. / Oompie Knijn hoort per ongeluk een boodschap van Dirty Dan niet goed en stuurt hierdoor zijn broer, Dusty, naar een gevaarlijke mijn.

 8. Takels Sterke Verhalen: Detective Takel

  A Cars Toon

  In Detective Takel is Takel een detective die een valse bandenhandel oprolt.

 9. Konijn Met Een Lintje

  Sofia, het prinsesje

  Er is op de dorpskermis een huisdierenwedstrijd. Sofia wil heel graag mee in de parade, maar dan zal ze eerst moeten winnen. Ze vraagt Klaver om mee te doen. Maar als Sofia vermoed dat Klaver geen winnaar is kiest ze een ander konijn, Ginger. Maar gaande weg begrijpt ze dat vriendschap belangrijker is.

 10. Waar is Pluto? 1

  PHD Shorts

 11. Verlegen / Commandant Kietel

  Doc McStuffins

  Schildpad Simon wil meedoen aan de Spatdanskampioenschappen. Maar als hij hoort dat Krabbie ook meedoet, wordt hij verlegen en kruipt hij in zijn schulp./ Commandant Kras wordt door Gorilla Gloria gekieteld, terwijl hij dat niet wil. Maar omdat hij moet lachen als hij 'stop' zegt, denkt ze dat hij een grapje maakt.

 12. Piraten van de Woestijn / De Grote Piratenpiramide

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Jake en zijn team helpen Kapitein Flynn zoeken naar zijn schip/Jake en zijn team gaan met Kapitein Flynn op zoek naar de Grote Pyramide.

 13. Mama hoor je me? / Road Trip

  Phineas and Ferb

  Candace heeft haar enkel gebroken en moet op bed blijven liggen. Via een scherm van Phineas en Ferb kan ze toch alles zien wat in de achtertuin gebeurd. Phineas en Ferb bouwen een Stratosferische Ionisator om de Russische kosmonaut Sergei een felicitatie door te sturen. Doofenshmirtz heeft een Kippensoep-inator gebouwd. / De familie Flynn-Fletcher zijn met een kamper op road trip. Doofenshmirtz rijdt bij hen in de buurt met een tank vol Boem-sap. Phineas en Ferb bouwen een truckrestaurant op het dak van de kamper.

 14. Spitsuur

  Mickey Mouse shorts

  In de drukte wordt Mickey de verkeerde trein in geduwd. Om toch op tijd op zijn werk te komen moet hij zich in allerlei bochten wringen om in de juiste trein terecht te komen.

 15. ww-brandsprite

  Afspraakje / Maatjes

  Wanders Wereld

  Heer Heethoofd loopt een blauwtje want zijn blind date komt niet opdagen. Wander krijgt Sylvia zo ver dat ze voor de date invalt. / Heer Heethoofd komt samen met Wander in een gevangenis terecht. Om te overleven moet hij beste maatjes met zijn aartsvijand worden.

 16. ww-brandsprite

  De Beloning / De Bal

  Wanders Wereld

  Heer Heethoofd huurt een aantal premiejagers in om Wander en Sylvia te vangen. Commandant Knipoog doet er alles aan om te zorgen dat hij met de eer kan strijken. / Een reusachtige hond ziet een planeet voor een bal aan, en Wander schiet te hulp om de bewoners te helpen.

 17. gf-brandsprite

  Suffe schat

  Gravity Falls

  Mabel wordt gepest door Pacifica omdat ze altijd zo maf doet. Maar wanneer haar maffe persoonlijkheid ervoor zorgt dat zij en Dipper het grote mysterie van de ware stichter van Gravity Falls oplossen, ziet ze in dat mafheid een geweldige karaktereigenschap is.

 18. gf-brandsprite

  Hoofdzaak

  Gravity Falls

  Mabel en Dipper ontdekken een aantal wassen beelden van beroemdheden in de kelder van Oom Stan. Mabel kom tot de ontdekking dat ze zelf ook een begaafd wassenbeelden kunstenares is en maakt een replica van Oom Stan van wat restjes was. Maar wanneer iemand de wassen Oom Stan onthoofd, gaan Mabel en Dipper op pad om de dader te vinden.

 19. gf-brandsprite

  Altijd in Mijn Gedachten

  Gravity Falls

  Wanneer hij hoort dat het gelikte medium Gideon op komt treden, voelt Oom Stan zich bedreigd door de aanwezigheid van dit nieuwe, meer begaafde medium. Hij vraagt Dipper, Mabel en Soes om niet naar zijn show te gaan maar het drietal is te nieuwsgierig. Gideon ontwikkelt op slag een obsessie voor Mabel en Dipper moet de ware Gideon ontmaskeren: een manipulatief patsertje. Stan daarentegen heeft steeds minder problemen met Gideon, wanneer hij ontdekt dat er misschien wel een lucratief zakendealtje met Gideon's vader Buddy voor hem inzit.

 20. gf-brandsprite

  Dipper, de Macho-man

  Gravity Falls

  Wanneer Dipper heel laag scoort in een spel dat mannelijkheid moet meten wordt hij onzeker en gaat hij naar de Manotaurussen, een groep super mannelijke wezens die in een mannegrot wonen. Intussen probeert Mabel Oom Stan een make-over te geven zodat hij indruk kan maken op Luie Susan

 21. gf-brandsprite

  Vecht Vechters

  Gravity Falls

  Tijdens een game met Wendy wordt Dipper weggeduwd door Robbie, die de dominante jongen uit probeert te hangen. Dipper is woedend en komt er per ongeluk achter dat hij een van de vechters uit de game tot leven kan roepen en kan laten doen wat hij zegt. Dipper draagt zijn vechter, Rosco van Knokkels, op om Robbie aan te vallen, maar heeft niet in de gaten dat Rosco genadeloos is...

 22. gf-brandsprite

  Zomerween

  Gravity Falls

  Dipper heeft geen zin om de deuren langs te gaan en om snoep te vragen maar moet wel wanneer het Zomerween (Zomer Halloween) monster dreigt hem en Mabel op te eten als ze niet genoeg snoep weten te verzamelen. Stan realiseert zich dat het geen makkie is om de nieuwe generatie aan het schrikken te maken omdat ze opgroeien met gewelddadige griezelfilms.

 23. For the Birds

  Pixar Shorts

  Een zwerm kleine vogeltjes landt één voor één op een telefoondraad. Zo dicht op elkaar zitten is al lastig genoeg, maar dan komt er ook nog een grote suffe vogel bij zitten. De vogeltjes nemen hem in de maling, maar wie het laatst lacht, lacht het best.

 24. Oh, daar ben je, Perry / De Zwitserse Familie

  Phineas and Ferb

  Na een ruzie met Candace is Perry verdwenen. Phineas en Ferb zijn ontroostbaar en Candace voelt zich schuldig. Intussen blijkt dat Majoor Monogram Perry op een nieuwe klus heeft gezet. / De familie Flynn maakt, samen met Isabella een boottochtje. Onderweg leiden ze echter schipbreuk en stranden op een onbewoond eilandje. Om te overleven bouwen Phineas en Ferb een waar tropisch boomhuis.

 25. ww-brandsprite

  De Held / De Jarige Job

  Wanders Wereld

  Wander en Sylvia gaan op pad met een "nep" held om een echte prinses te bevrijden. / Heethoofd is jarig en dat moet gevierd worden.

 26. Het is Zwart en het is Terug

  Ultimate Spider-Man

  Spider-Man moet niet alleen vechten tegen een verkoudheid, maar ook tegen zijn vriend Harry die nu Venom is.

 27. suite-life-on-deck

  Problemen in Tokyo

  The Suite Life on Deck

  De gang meert aan in Japan en Carey verrast Zack en Cody als ze hen laat weten dat ze in Japan is om een commercial op te nemen. De jongens bezoeken Carey op de set en daar breekt Zack per ongeluk een dure camera. Om deze te vergoeden, moeten Carey en de jongens testproeven voor een frisdrankfabriek. Ondertussen verslaat Woody sumoworstelaar Mikio in een worstelwedstrijd en wint hij een Tipton Gouden Pas. London probeert zichzelf te vermommen zodat ze niet naar de tandarts hoeft.

 28. Now you see it

  Now you see it - Movie

  Allyson Miller is een jonge producent en produceert een nieuwe realityshow die zoekt naar tovenaars.

 29. Doe mee met de Betty's / De Vliegende Visboer

  Phineas and Ferb

  Candace en Stacy winnen een radiowedstrijd en mogen een hele dag meerijden met hun lievelingsband, de Betty's! Candace is superblij, maar komt er al gauw achter dat de drie Betty's lang niet zo leuk zijn als ze dacht. / Opa Fletcher droomde er ooit van met zijn motor over de enorme Duivelse Kloof te springen. Phineas en Ferb willen die droom alsnog uit laten komen, en laten een gigantische kloof aanleggen in de achtertuin.

 30. Dat Noem Ik Nu Een Hubbub/ De Ark Van Buba

  De Tofu's

 31. Groen Zijn Is Niet Makkelijk / De Corgin

  Scaredy Squirrel

  Op het eerste gezicht lijkt Scaredy een bange en eigenzinnige eekhoorn, maar niets is wat het lijkt.

 32. Wat heeft U Grote Tanden

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 33. lab-rats

  Humor Om Te Lachen

  Lab Rats

  Bree is constant slachtoffer van Chase en Adam's flauwe grappen, en schakelt de hulp in van Tasha en Mr. Davenport om wraak te nemen. Ondertussen moet Leo met lede ogen aanzien hoe oma zijn vriendinnetje Janelle bestookt…

 34. mighty-med

  De pen is machtiger dan het zwaard

  Mighty Med

  Horace laat Kaz een zeer krachtig apparaat zien dat op een pen lijkt, maar dat elke tekening tot leven kan wekken. Er ontstaat paniek in het ziekenhuis als het apparaat zoek is.

 35. glc

  Miss Termiet

  Good Luck Charlie

  Teddy gaat met haar vader mee naar de jaarlijkse ‘beestjesbeurs’ omdat ze op die manier een auto probeert los te peuteren. Wat ze daar wel niet voor moet doen! Amy heeft last van een vriend van PJ die tijdelijk bij ze is ingetrokken. Ze geeft PJ opdracht zijn vriend er uit te gooien maar dat is toch niet zo simpel als het lijkt. Onderwijl probeert Gabe met een vriendje een film te maken maar de ster van de film (Charlie) werkt niet mee.

 36. Bonje Tussen Vriendinnen

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Enchantra ziet met lede ogen aan dat de vriendschap tussen Sabrina en Jessie steeds sterker wordt. Ze wil daar een stokje voor steken met twee vervloekte vriendschaps-armbanden.

 37. jessie

  Knoerten, Kleuten en Ware Vriendschap

  Jessie

  Om Zuri's chagrijnige juf wat gunstiger te stemmen, gaat Jessie meedoen met haar Zwerkbaltrainingen. Maar dat blijkt een behoorlijk gevaarlijke sport te zijn. Ondertussen hebben Luke en Emma erg veel last van de ruzie tussen Ravi en mevrouw Kipling.

 38. kickinit

  Weg naar Wasabi

  Kickin' It

  Wanneer Jack Bobby Wasabi uitnodigt in de dojo is Rudy door het dolle omdat hij zijn idool gaat ontmoeten. Rudy maakt echter een hele slechte indruk en Bobby ontslaat hem. Het is nu aan Jack en de rest om Bobby over te halen om Rudy zijn baan terug te geven. Ondertussen schrijven Milton, Eddie en Jerry een script voor Bobby’s comeback film.

 39. Het Licht en het Duister

  Star Wars Rebels

  Sabine heeft moeite vertrouwen te houden in de strijd tegen het Keizerrijk. Dat ze niet alle informatie te horen krijgt van Kanan en Hera helpt ook niet.

 40. Ontsnapping uit de Jedi Tempel

  Star Wars: De Nieuwe Kronieken van Yoda

  Lukes onvolwassenheid leidt hem en zijn vrienden recht in de handen van Darth Vader. Wanneer Yoda en de geest van Obi-Wan Kenobi dit ontdekken, besluiten zij dat het tijd is om Lukes training voort te zetten, door de verloren gewaande Jedi Holocrons uit hun schuilplaats te brengen. Allereerst halen zij echter herinneringen op, over hoe zij, in een zinderende overval, de Holocrons uit de Jedi Tempel hebben gered, tijdens de eerste dagen van de opkomst van het Keizerrijk.

 41. siu-brandsprite

  De Gehaktbaldans

  Shake it Up

  Cece en Rocky krijgen hun eerste bankpasjes en zetten het meteen op een winkelen. Om Ty en Deuce koest te houden, willen ze hen op een dure lunch trakteren maar eenmaal aangekomen in het restaurant blijkt dat ze blut zijn. Dan horen ze dat degene die een mega gehaktbal van vijf kilo binnen een uur opkrijgt gratis eten krijgt voor iedereen aan zijn/haar tafel.

 42. jessie

  Belle en de Beesten

  Jessie

  Jessie laat Zuri meedoen aan een missverkiezing als weddenschap. Dat pakt beter uit dan Jessie gehoopt had. Ravi en Luke gebruiken Bertram intussen als wetenschappelijk proefkonijn.

 43. glc

  Dansduel

  Good Luck Charlie

  Teddy krijgt na veel inspanning eindelijk haar eerste kus. Gabe tegen zijn juf zegt dat zijn ouders thuis alleen maar ruzie maken, Uit medelijden ontziet ze Gabe, tot ze zijn ouders ontmoet.

 44. mighty-med

  Streken lopen uit de hand

  Mighty Med

  Kaz en Oliver leren dat streken in de wereld van hun superheldvriendin Skylar niet bestaan en ze willen haar leren hoe je streken uithaalt. Als de Great Defender ook meedoet, gaat hij te ver en laat hij een ravage achter in het ziekenhuis.

 45. dwab-brandsprite

  Raad eens wie er een Cheerleader is

  Dog With a Blog

  Als Avery een cheerleader wordt, verwoest dat haar vriendschap met Lindsay. Bennett neemt Tyler mee vissen. Chloe en Stan bouwen een fort in de keuken.

 46. logo-austin-ally

  Managers & Mooie praatjes

  Austin & Ally

  Austin wordt benaderd door een beroemde muziekmanager, Demonica. Ze belooft hem een topcarrière en hij besluit haar als manager aan te nemen en Trish te ontslaan. Maar al snel komt hij erachter dat roem niks voorstelt zonder vrienden.

 47. suite-life-on-deck

  Slangen aan Boord

  The Suite Life on Deck

  Terwijl London een grapje uithaalt met Woody, opent hij per ongeluk een krat en laat hij een nest gevaarlijke slangen los op het dek. Ondertussen, wordt Cody boos als hij erachter komt dat Bailey hem bijna nooit grappig vindt en Maya is geïrriteerd dat Zack al een hoop vriendinnetjes voor haar had.

 48. lab-rats

  Humor Om Te Lachen

  Lab Rats

  Bree is constant slachtoffer van Chase en Adam's flauwe grappen, en schakelt de hulp in van Tasha en Mr. Davenport om wraak te nemen. Ondertussen moet Leo met lede ogen aanzien hoe oma zijn vriendinnetje Janelle bestookt…

 49. Aan de Tand Voelen / Kado van een Knaagdier

  Scaredy Squirrel

  Op het eerste gezicht lijkt Scaredy een bange en eigenzinnige eekhoorn, maar niets is wat het lijkt.

 50. Ontslagen/ Hartelijk Gefrituurd

  De Tofu's

 51. Amazing Spiez - Herrie met Jerry, deel 2

  The Amazing Spiez!

  Jerry is zijn geheugen kwijt en is met zijn zus, Sherry en broer, Terence op het slechte pad. Ze willen iedereen hersenspoelen om over de wereld te kunnen heersen. Jerry is door Sherry overtuigd dat de Spiez slecht zijn. En nu worden de Spiez dus door hun eigen baas achterna gezeten…

 52. Zoals U Wenst

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.