Op TV:11:20

Lab Rats

 1. lab-rats

  Het Spook Van Mission Creek High [Halloween]

  Lab Rats

  Nadat Leo onbedoeld een laboratorium ontdekt in de kelder, ontmoet hij drie bionische klonen - de sterke Adam, snelle Bree en slimme Chase. De drie willen weg uit de kelder en overtuigen Leo ervan hen mee te nemen naar zijn school waar ze proberen normale tieners te worden terwijl ze worstelen om hun krachten onder controle houden. Ondertussen helpen ze Leo zelfverzekerder te worden en moeten ze hun krachten en gevaarlijke missies geheim zien te houden voor de rest van de wereld.

 2. dwab-brandsprite

  Freaky Fido

  Dog With a Blog

  Ondanks de overvloed aan hoge cijfers is Avery niet blij met haar rapport. De opmerking van juf Krupp - dat ze een beetje te serieus is - zit haar behoorlijk dwars. Om te bewijzen dat ze helemaal niet zo serieus is, besluit Avery een film te maken die voor eens en altijd zal bewijzen hoe grappig ze kan zijn. Ze regisseert de film met straffe hand, drilt de hele familie, duldt geen tegenspraak… en ontdekt dan dat ze de dingen inderdaad een beetje té serieus aanpakt. Gelukkig laat Stan haar - en de rest van het gezin - zien dat iedereen zichzelf moet accepteren zoals hij/zij is.

 3. Tergend Tragische Trilogie van Terreur

  Phineas and Ferb

  Er worden drie griezelige verhalen voorgelezen uit een mysterieus boek. Eendje Momo komt tot leven, Dr. Doofenshmirtz mag drie wensen doen en van Perry worden slechte klonen gemaakt!

 4. violetta

  Aflevering 134

  Violetta

  Lucinda en Federico zitten opgesloten in een geluidsstudio en er lijkt iets moois te gaan bloeien tussen die twee... Matthias wordt op het politiebureau verhoord over "de zaak Castillo" en flirt met Inspecteur Parodi. Leon wordt jaloers als Violetta Diego een gitaar cadeau doet; Violetta heeft moeite met de foto van Leon en Lara in een tijdschrift over motorcross. Jade verrast iedereen door het huwelijk van Esmeralda en Herman te willen organiseren. Broadway en Andreas vragen Leon om zijn houding tegenover Diego te veranderen. Camilla voelt zich steeds meer aangetrokken tot Seba. Diego houdt Lucinda tegen wanneer ze Violetta lastigvalt, en Lucinda raakt geïrriteerd. Pablo overweegt om Jackie een tijdje vrij te geven, maar jackie denkt dat hij haar van school weg wil hebben. Helena betrapt Herman terwijl hij zich ontdoet van zijn Jeremias-outfit. Lucinda hoort Nadia en de jongens praten over haar zwak voor Federico en hoe ze daardoor veranderd is. Diego zegt tegen Violetta dat ze nog veel niet over hem weet..

 5. glc

  Schreeuwen, krijsen, brullen

  Good Luck Charlie

  Het is Halloween: Victor (een vriend van Teddy) valt in een gat, en Amy probeert daar spannend verslag van te doen. Ondertussen neemt PJ Gabe in de maling met hulp van een buurvrouw.

 6. mighty-med

  Streken lopen uit de hand

  Mighty Med

  Kaz en Oliver leren dat streken in de wereld van hun superheldvriendin Skylar niet bestaan en ze willen haar leren hoe je streken uithaalt. Als de Great Defender ook meedoet, gaat hij te ver en laat hij een ravage achter in het ziekenhuis.

 7. siu-brandsprite

  De Wisseldans

  Shake it Up

  CeCe stoot haar hoofd en komt terecht in een nachtmerrie waarin CeCe van lichaam wisselt met Flynn door een vloek van Tinka en Rocky probeert om Ty van kant te maken.

 8. dwab-brandsprite

  Raad eens wie er een Cheerleader is

  Dog With a Blog

  Als Avery een cheerleader wordt, verwoest dat haar vriendschap met Lindsay. Bennett neemt Tyler mee vissen. Chloe en Stan bouwen een fort in de keuken.

 9. Druselsteinoween / Wees niet bang

  Phineas and Ferb

  Vanessa geeft een kasteelfeest terwijl Doofenshmirtz en Perry op zoek gaan naar een schat. / Doofenshmirtz moet zijn angsten onder ogen zien als een inator een vleermuis veranderd in een enorm beest. Ondertussen skaten Phineas en zijn vrienden op een veilige manier.

 10. Griezelige Gabber

  Mickey Mouse shorts

  Een mummie-versie van Goofy zit achter Mickey aan nadat deze bij een begraafplaats pech krijgt met zijn auto. Maar hij blijkt eigenlijk goed van pas te komen.

 11. Daten of niet te daten, dat is de vraag

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Op dezelfde avond als Sabrina een date heeft met Jim, heeft ze, onder dwang, een dinertje met Enchantra en Shinji

 12. wizards-of-waverly-place

  Halloween

  Wizards of Waverly Place

  Het is Halloween en Jerry krijgt bezoek van de voorzitter van de winkeliersvereniging. Er zijn klachten over het spookhuis, het is niet eng genoeg. Ze besluiten stiekem magie te gebruiken en Alex en Harper gaan naar de toverwereld om een paar enge geesten op te halen.

 13. jessie

  De Enge Oppas

  Jessie

  Het is Halloween en de kinderen gaan in 't gebouw waar ze wonen, de deuren langs om snoep te vragen. Maar dan vertelt 'n oude portier dat 't daar op Halloween niet pluis is, en al zijn enge voorspellingen komen uit. Ook die over de krankzinnige oppas uit 1920, die iets grúwelijks deed...

 14. livmaddie-brandsprite

  Kang-A-Rooney

  Liv and Maddie

  ’t Is Halloween! Terwijl Maddie en Diggie van elkaar in de war raken, probeert Joey door middel van zijn kostuum een meisje te versieren en laait er ondertussen een oude vete op tussen Karen en Peppino, de pompoen-clown.

 15. logo-austin-ally

  Griezelverhalen in de Nacht van Halloween

  Austin & Ally

  In de nacht van Halloween, zitten de vrienden per ongeluk opgesloten in de muziekwinkel. Ze besluiten 'n wedstrijd te houden wie er het engste griezelverhaal kan vertellen. Austin, Dez en Trish weten zeker dat Ally de bangerik, niet zal winnen. Maar Ally is veel enger dan ze denken...

 16. jessie

  Spokenflaters

  Jessie

  Het is Halloween en zowel mevrouw Chesterfield als Jessie willen het beste Halloweenfeestje geven. Als blijkt dat het gebouw behekst is en de kwade geest Zorag is bevrijd door Luke en Emma die bezeten zijn, bedenkt Ravi de oplossing.

 17. gmw

  Het Meisje en de Wereld

  Girl Meets World

  De brave Riley probeert net zo te zijn als haar rebelse hartsvriendin Maya. Dus doet ze mee aan 'n huiswerk-opstand in de geschiedenisles van haar vader. Dat brengt haar natuurlijk in conflict met hem, en met zichzelf. Uiteindelijk komt ze erachter dat je maar beter gewoon jezelf kunt zijn.

 18. dwab-brandsprite

  Hallowens

  Dog With a Blog

  Avery komt erachter dat Wes naar Dwight Chandler's Halloweenfeestje gaat en probeert onder haar familie's Halloweenfeestje uit te komen, terwijl ze die zelf zou organiseren. Zonder Avery's hulp is hun Halloweenfeestje gedoemd, tot Avery erachter komt dat Wes naar haar huis komt en ze alsnog haar best doet om er een spectaculair feestje van te maken.

 19. i-didnt-do-it

  Pompoen-verzoening

  I Didn't Do It

  Als het brandalarm thuis afgaat en Lindy naar buiten vlucht zonder naar Logan om te kijken is Logan nogal verongelijkt. Hij besluit eens flink misbruik te maken van Lindy's fout. Jasmine wil dat Garrett haar partner is in de danswedstrijd en Delia ontfermt zich over een 700 kg wegende pompoen voor het Halloweenfeest.

 20. violetta

  Aflevering 135

  Violetta

  Matthias heeft nog altijd een oogje op inspecteur Parodi, en hij droomt over een leven met haar. Na zijn ontslag uit de Studio begint Gregorio jongeren op straat dansles te geven. Leon verdenkt Diego en Lucinda er nog altijd van dat ze iets in hun schild voeren tegen Violetta. Jade wordt ondervraagd door inspecteur Parodi over de verdwijning van het fortuin van Herman en beschuldigt inspecteur Parodi ervan op Herman te vallen. Lucinda verwisselt de demo's van Andreas en Federico en vernielt de gitaar die Violetta aan Diego gaf. Antonio hoopt dat door een nieuwe sessie met dokter Dufré de problemen tussen de leraren opgelost zullen worden. Andreas denkt dat Federico zijn compositie heeft gestolen en als eigen werk aan Marotti voorgeschoteld heeft. Tijdens de groepsessie spreekt Pablo Jackie aan met? "Angie". Jackie neemt ontslag. Iemand heeft met de schroeven van het krukje achter Nadia's drumstel geknoeid, waardoor ze valt en haar pols blesseert. Waarschijnlijk kan ze niet aan de wedstrijd deelnemen...

 21. Girl vs Monster (Nederlands)

  Girl vs Monster - Movie

  Skylar is een meisje van 15 dat nergens bang voor is. Tot ze per ongeluk haar persoonlijke monster bevrijdt. 15 jaar daarvoor gevangen door haar ouders, die monsterjagers blijken te zijn. Het Monster mobiliseert andere monsters die iedereen beginnen te terroriseren. Samen met haar vrienden Henry en Sadie, gaat Skylar de monsters te lijf, maar daarvoor moeten ze hun angsten zien te overwinnen. En daarbij is Skylar ook nog eens verliefd.

 22. glc

  Le Halloween

  Good Luck Charlie

  Het is Halloween en Amy vindt dat Bob zich moet verkleden. Hij verkleedt zich uiteindelijk als Kapitein Verdelgo. Teddy verrast Spencer met een speciaal Frans diner, waar PJ als chefkok wordt ingehuurd. En Mevr. Dabney en Gabe gaan een ongewoon verbond aan.

 23. mighty-med

  Ik, Normo

  Mighty Med

  Kaz durft het meest populaire meisje van de school uit te vragen voor de schoolkermis, maar wordt afgewezen. Hij probeert zijn gezicht te redden door te zeggen dat hij een vriendin heeft. Tegen Oliver's zin in, nodigt hij Kaz Skylar uit om met hem mee te gaan naar de kermis. Ze verkleedt zich als Normo en Kaz hoopt dat iedereen dan denkt dat ze zijn vriendin is. Ondertussen, probeert Alan zijn oom Horace te bewijzen dat hij Titanio, een superheld die aan geheugenverlies lijdt, kan genezen.

 24. jessie

  Kapriolen van Meneer Kipling

  Jessie

  Ravi's beste vriend is Mr Kipling, zijn Aziatische hagedis. Hun buurvrouw mevrouw Chesterfield wil Mr Kipling niet in het gebouw toestaan, omdat hij geen toegestaan huisdier is. Wanneer Ravi stiekem probeert Mr Kipling veilig uit het gebouw te sneaken om met hem in het park te spelen, worden ze betrapt. Mevrouw Chesterfield geeft twee opties: of de familie eruit of Mr Kipling eruit. Ravi is er kapot van en Jessie gaat uitzoeken hoe Mr Kipling kan worden gered voordat de dierenbescherming hem meeneemt.

 25. suite-life-on-deck

  De Geest en Meneer Martin

  The Suite Life on Deck

  Als de gang aanmeert in Louisiana, wordt Zack bezocht door de geest van de Kapitein van de Jessie Bell, die op een mysterieuze wijze gezonken is. Cody en Woody proberen Zack te helpen om de geest te vangen. Ondertussen, horen Bailey en London, Moseby per ongeluk piano spelen en zijn geschokt als ze horen hoe goed hij is. Als ze hem ermee confronteren, vertelt hij hen dat hij als kleine jongen een gênant moment had tijdens een voorstelling, waardoor hij nu elke keer flauwvalt als hij voor mensen speelt. London en Bailey bedenken iets en laten Moseby zonder dat hij het weet spelen voor de passagiers van het schip.

 26. De Catastrofee / Grot Eekhoorn

  Scaredy Squirrel

  Scaredy heeft een kast vol trofeeën en Dave wil dat ook, maar het vinden van een wedstrijd die Dave ook daadwerkelijk kan winnen blijkt moeilijker dan gedacht./ Scaredy en Dave vinden een blok ijs met een bevroren prehistorische eekhoorn. Ze besluiten hem te ontdooien en hem alles te leren over het leven in de moderne tijd.

 27. Microchips Vs. Macroschapen/ Megacity Kids Doen Het Op Z'n Tofus

  De Tofu's

 28. Gesneeuwbald!

  The Davincibles

  Wanneer Leo, Pablo en Zoë op zoek gaan naar de reuzenföhn van de Eskimo’s vinden ze ook een sneeuwmachine. Deze blijkt zo goed te werken dat de hittegolf in de stad meteen verdreven is. Ondertussen wil Quba onze vrienden met een reuzensneeuwbal bedelven. Hiervoor heeft hij Hercules tot leven gewekt. Hercules blijkt echter gemakkelijk over te halen om aan de kant van Pablo en Zoë te vechten.

 29. Een Saus is een Saus

  The Davincibles

  Quba heeft ontdekt dat er een heel speciale Veronese pizza-saus bestaat waar iedereen verliefd van wordt. Hij wil het recept hebben en met de saus gaan schilderen, zodat iedereen van zijn schilderijen zal houden. Als hij daarvoor Romeo en Julia tot leven wekt zijn de problemen al gauw niet te overzien.

 30. Amazing Spiez - Operatie: Sopzinnig

  The Amazing Spiez!

  De Spiez moeten op zoek naar de schurk die beroemde eco-activisten ontvoert en bedekt met een vreemde waslaag. Al gauw stuiten ze op Soppo, de kwaadaardige eigenaar van een wasstraatketen…