Op TV:19:55

The Evermoor Chronicles

 1. Hartendag

  The Evermoor Chronicles

  Het is Hartendag en Tara ontdekt een boek met oude spreuken. Lacie, bezeten door een van de Scheppers, vertelt Tara dat ze daarmee Cameron terug kan halen.

 2. wolfblood-logo

  Kies-strijd

  Wolfblood

  Een verkiezingsstrijd op school barst los en Shannon verdient haar plek terug in de roedel van Maddy.

 3. kickinit

  Tot ziens, Jack!

  Kickin' It

  Jack krijgt een studiebeurs aangeboden voor de Otai Academie in Japan. Dit is geweldig nieuws, behalve voor Kim, die gevoelens heeft voor Jack.

 4. glc

  Studie Date

  Good Luck Charlie

  Amy gaat weer werken na haar zwangerschapsverlof en probeert er geen groot probleem van te maken om Charlie bij haar man en kinderen achter te laten. Bob verzekert haar dat het allemaal wel goed komt, wat ook zo is totdat hij uitglijdt op de trap met Charlie in zijn armen en naar beneden valt.

 5. wizards-of-waverly-place

  Gekke tien minuten

  Wizards of Waverly Place

  In een gave kledingzaak is een uitverkoop, waar Alex heel graag heen wil, om één speciaal jasje te kopen en tegelijkertijd haar aartsvijand op school, Gigi, een hak te zetten. Ze heeft echter toverles op dezelfde dag...

 6. Violetta

  Aflevering 159

  Violetta

  Na hun kus bekent Camilla aan Broadway dat ze ook van hem houdt. Matthias weet Hermans fortuin opnieuw te stelen. Roberto hoort Matthias uitroepen dat hij en Jade weer millionairs zijn en belt inspecteur Parodi.

 7. Valentijnskaart

  Disney Jonge Garde

  Als Caroline een Valentijnskaart van een geheime aanbidder krijgt, is ze vastbesloten om uit te zoeken van wie deze afkomstig is.

 8. Opgesloten

  Disney Jonge Garde

  Sophie moet zich voorbereiden op een kookexamen zonder Levi, maar ze denkt de oplossing te weten. Het pakt echter rampzalig uit.

 9. Aflevering 10

  Alex & Co

  Linda is furieus wanneer Nicole de verkiezing wint. Nicole vertelt Sam enthousiast over haar plannen als voorzitster, maar merkt dat er iets is en wil weten waar hij mee zit.

 10. Dans met het Lot

  The Evermoor Chronicles

  Het is de dag van het schoolbal in Evermoor. Seb gaat er met Sorsha heen, Tara met Cameron. Maar vanwege de "aanval" op het wandkleed moet Seb als Bediende bij het kleed blijven.

 11. Terugkeer Van De Weerwolf

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Het is volle maan en Harvey is weerwolf geworden. Hij is door Sabrina in zijn kooi gestopt, maar uitgebroken. Hij schopt eerst stennis in een bioscoop en vervolgens belandt hij per ongeluk in de Heksenwereld, met Sabrina op de hielen.