Op TV:10:55

Jessie

 1. jessie

  Ochtendspits

  Jessie

  De Rossjes zijn 's morgens bezig met van alles behalve het klaarmaken om naar school te gaan. Hoelang houdt Jessie 't vol?

 2. mighty-med

  Duistere Gus

  Mighty Med

  Als Gus een vreemde ziekte krijgt, ontwikkelt hij formidabele gaven en wordt hij een schurk. Kaz en Oliver bedenken een plan om hem naar Mighty Med te krijgen om zo iets te bedenken waarmee ze hun krankzinnige vriend kunnen genezen, voor hij alles in het ziekenhuis verwoest. Ondertussen, doet Horace net of hij Skylars vader is voor haar ouderavond. Maar laat hij zich iets teveel meevoeren.

 3. Zij is de Burgemeester / De Limonadekraam

  Phineas and Ferb

  Candace wint een essaywedstrijd en wordt Burgemeester-voor-een-dag. / Candace krijgt ruzie met haar beste vriendin Stacy. Phineas en Ferb bouwen een limonadekraam.

 4. Eén en al oor

  Mickey Mouse shorts

  Voor een bezoekje aan de opera met Minnie moet Mickey er keurig uitzien. Alleen laten zijn oren zich niet zomaar keurig in een scheiding dwingen. Ze gaan ervandoor! Gelukkig weet Mickey ze net op tijd te pakken te krijgen.

 5. ww-brandsprite

  De Doos / De Hoed

  Wanders Wereld

  Wander en Sylvia hebben beloofd een pakketje af te leveren, maar Wander heeft de grootste moeite 'm niet open te maken. / Sylvia is Wander kwijt en de enige manier om hem te bereiken is samen te werken met de hoed van Wander. Sylvia en de hoed mogen elkaar echter niet zo...

 6. Spidah-Man

  Ultimate Spider-Man

  Als Spider-Man zich ondergewaardeerd voelt in New York, vertrekt hij naar Boston waar hij met open armen wordt ontvangen.

 7. suite-life-on-deck

  Ratman

  The Suite Life on Deck

  Bailey en Cody kunnen niet beslissen wie de rat mag houden die ze voor een natuurkundeproject hebben gebruikt. De rat ontsnapt, terwijl ze aan het ruziën zijn. Als de bewaker van het schip probeert Kirby hun probleem op te lossen. Woody wordt de eerste superheld van het schip, Ratman, nadat hij gebeten wordt door de rat.

 8. livmaddie-brandsprite

  Slaap-A-Rooney

  Liv and Maddie

  Parker geeft een slaapfeestje en omdat Liv graag een band met hem wil krijgen zoals Maddie die heeft, biedt ze aan om te helpen. Ondertussen doet Karen of ze ziek om zo wat tijd voor zichzelf te hebben, doen Willow en Maddie een schoolproject en loopt ’t avondje uit van Pete en Joey niet zoals verwacht.

 9. Violetta Recap - week 26

  Violetta Recap

  In de Violetta Recap kun je zien wat er afgelopen week in 'Violetta' is gebeurd.

 10. siu-brandsprite

  De Eierdans

  Shake it Up

  CeCe en Rocky moeten samen een schoolopdracht maken, maar Rocky probeert er onderuit te komen om haar gemiddelde cijfer hoog te houden. Ty en Gunther strijden om wie de beste oppasser is.

 11. glc

  Een Kerst met de Duncans

  Good Luck Charlie

  Het is weer Kerst en Oma Linda komt langs. Amy en Linda hebben meteen strijd over wie er op de jaarlijkse Kerstavond Talentenshow het liedje ‘Hang de Kerstboom vol’ mag zingen. Ondertussen maakt Bob zich zorgen over zijn cadeau voor Amy, is het te duur of te goedkoop. En krijgt Teddy het aan de stok met de Kerstman, omdat hij niet meteen met Charlie op de foto wil.

 12. lab-rats

  Adam & Adam & Adam

  Lab Rats

  Om onder de missietrainingen uit te komen, werkt Adam aan een kloon van zichzelf, waarbij hij gebruikt maakt van een celdeler, die hij via Eddy krijgt. Nu kan hij naast Bree en Chase op missie. Alleen blijkt dat de kloon net zo lui als Adam zelf is. Adam maakt een tweede kloon, dan een derde. Ondertussen wijst Perry Chase en Bree aan, om haar boosaardige nichtje, Kerry Perry te beschermen.

 13. Droids in Nood

  Star Wars Rebels

  Tijdens hun missie om gevaarlijke wapens uit de handen van het Keizerrijk te houden, lopen de Rebellen R2D2 en C3PO tegen het lijf.

 14. kickinit

  Dat is geen Grap

  Kickin' It

  Er worden wat heftige grappen uitgehaald. Als blijkt dat Eddie, één van het vriendengroepje, gedwongen wordt om zijn eigen vrienden te grazen te nemen is de maat vol. Ze gaan de boosdoener aanpakken. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Ondertussen laat Rudy per ongeluk iets op eten door een hagedis van Lonnie en zou een jáár moeten wachten om het uitgepoept en wel weer terug te krijgen, maar daar heeft hij snel iets op gevonden. Of het ook werkt, is de vraag...

 15. dwab-brandsprite

  World of Woofcraft

  Dog With a Blog

  Stan steekt al zijn tijd in een online computerspelletje en raakt bevriend met een andere speler. Stan wil zijn nieuwe vriend graag ontmoeten en roept Avery’s hulp in. Chloe wil gaatjes in haar oren, maar Bennett en Ellen vinden dat ze moet wachten tot ze ouder is. Tijdens het oppassen, misleidt Chloe Tyler als ze zorgt dat hij met haar meegaat om gaatjes in haar oren te laten zetten. Ellen en Bennett zitten vol met energie na het drinken van energiedranken die bestemt zijn voor computerspelletjes enthousiastelingen.

 16. Violetta Recap - week 26

  Violetta Recap

  In de Violetta Recap kun je zien wat er afgelopen week in 'Violetta' is gebeurd.

 17. gf-brandsprite

  Het Varken van de Tijdreiziger

  Gravity Falls

  Stan heeft een kermis georganiseerd. Dipper probeert er indruk te maken op Wendy, maar hij wordt gedwarsboomd door Robbie. Gelukkig komt hij een tijdreiziger tegen en steelt zijn technologie voor nog een kans bij Wendy. Mabel gaat mee om te helpen maar al vlug neemt hun een missie onverwachte wendingen...

 18. Mam waar zit je? / Monogram Junior

  Phineas and Ferb

  Doofenshmirtz gebruikt zijn Verdubbel-inator om meerdere Doofenshmirtz-hoofden te maken, die Perry moet bestrijden. Ondertussen maken Phineas, Ferb en de club een robot die lijkt op Perry… / Phineas en Ferb vieren de Zerfst, door een enorme berg bladeren te maken om in te springen, terwijl de zoon van Majoor Monogram Perry helpt in de strijd tegen Doofenshmirtz en zijn slechte student, Rodrigo…

 19. lab-rats

  Hieperdepiep! Nou, ja...

  Lab Rats

  Leo is jarig en verwacht zoals elk jaar een surprise-party van Tasha. En zoals elk jaar zegt Tasha dat ze op de avond van Leo's verjaardag weg moet. Alleen is dat dit keer echt zo. Geen feestje dus met een hevig teleurgestelde Leo als resultaat. De Rats besluiten toch een feestje te organiseren. Alleen is Leo er niet bij, want de Rats zijn vergeten Eddy een teken te geven dat hij Leo uit de kelder moet halen.

 20. mighty-med

  Groeispurten

  Mighty Med

  Oliver wordt tijdens een routine test toevallig geraakt door de straling van een superheld waardoor hij weer vier jaar oud wordt. Terwijl Kaz Oliver probeert te helpen, ontwikkelt Alan ongewilde en genante gaven.

 21. glc

  Maak het uit

  Good Luck Charlie

  Teddy wil het uitmaken met Derek maar het lukt niet. Gabe wil op ijshockey en Amy wil zijn coach zijn. PJ krijgt te weinig geld bij Kwikki Chikki en gaat in staking.

 22. Hik! Hik! Vuur!

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Wanneer Shinji een drakenbaby ontvoert en meeneemt naar de heksenschool, zijn de poppen aan het dansen.

 23. wizards-of-waverly-place

  Wizards of Waverly Place

  Wizards of Waverly Place

  De Russo's gaan terug in de tijd om de vader van Jerry ervan te overtuigen het gebouw waarin het restaurant zit niet te verkopen, omdat ze anders in de toekomst eruit worden gezet.

 24. gf-brandsprite

  De legende van de Grobbelzomper

  Gravity Falls

  Mabel en Dipper horen van een oude gek dat er een groot monster rondzwemt in het meer. Omdat ze een fotowedstrijd willen winnen, besluiten ze ome Stan achter te laten in zijn vissersbootje en achter het monster aan te gaan. Samen met Soes gaan ze richting Schuttershol Eiland, waar het monster zich schijnt te verstoppen. Eenmaal daar ontdekken ze dat het monster een ingenieuze robot is, die in elkaar geflanst is door de oude gek zelf.

 25. Wolfsklauw

  Wolfblood

  Maddy slikt een vitaminepil met daarin Wolfsklauwextract, een kruid waar Wolfbloeds wild van worden.

 26. Onkruid, Verga!

  My Babysitter is a Vampire Nederlands

  Het computernetwerk van de school lijkt te zijn overgenomen door een kwaadaardig virus van het groene soort. Er groeien planten uit de kabels! Dat vraagt om drastische maatregelen. Maar welke...?

 27. siu-brandsprite

  De Karatedans

  Shake it Up

  Deuce wil CeCe en Rocky duidelijk maken dat ze teveel met elkaar omgaan. CeCe besluit daarom Rocky een week niet te zien. Maar ze vereenzaamt en gaat zelfs met haar vriend Tinka naar de bioscoop. Daar leert ze de wijze les dat ze niet naar andermans meningen moet luisteren. Flynn neemt Henry mee naar zijn karateles.

 28. jessie

  Belle en de Beesten

  Jessie

  Jessie laat Zuri meedoen aan een missverkiezing als weddenschap. Dat pakt beter uit dan Jessie gehoopt had. Ravi en Luke gebruiken Bertram intussen als wetenschappelijk proefkonijn.

 29. glc

  Teddy in de Rebound

  Good Luck Charlie

  Teddy heeft een aanbidder. De 11jarige Austin wil dolgraag een date met haar. Als Teddy erachter komt dat Spencer alweer een nieuwe vriendin heeft gaat ze uit wanhoop in op Austins verzoek. Dat had ze beter niet kunnen doen…

 30. mighty-med

  De wereld vergaat niet

  Mighty Med

  Kaz en Oliver ontmoeten Timeline, een superheld die de toekomst kan voorspellen, en komen erachter dat de schurk Crimson Demon en zijn drie broers de wereld willen verwoesten.

 31. dwab-brandsprite

  Mijn ouders hebben wat gepost?

  Dog With a Blog

  Avery sluit zich aan bij een online sociaal netwerk, ondanks dat ze weet dat haar ouders daar tegen zijn. Tyler en Chloe schrijven Stan in voor een talentenjacht.

 32. Violetta Recap - week 26

  Violetta Recap

  In de Violetta Recap kun je zien wat er afgelopen week in 'Violetta' is gebeurd.

 33. logo-austin-ally

  Romantische liedjes & Rechtszaken

  Austin & Ally

  Austin heeft een liefdesliedje geschreven over een onbekende dame, maar Val beweert dat zij het nummer geschreven heeft. Omdat Austin niet toe durft te geven over wie het nummer gaat, komt het tot een rechtszaak...

 34. suite-life-on-deck

  Problemen in Tokyo

  The Suite Life on Deck

  De gang meert aan in Japan en Carey verrast Zack en Cody als ze hen laat weten dat ze in Japan is om een commercial op te nemen. De jongens bezoeken Carey op de set en daar breekt Zack per ongeluk een dure camera. Om deze te vergoeden, moeten Carey en de jongens testproeven voor een frisdrankfabriek. Ondertussen verslaat Woody sumoworstelaar Mikio in een worstelwedstrijd en wint hij een Tipton Gouden Pas. London probeert zichzelf te vermommen zodat ze niet naar de tandarts hoeft.

 35. lab-rats

  Hieperdepiep! Nou, ja...

  Lab Rats

  Leo is jarig en verwacht zoals elk jaar een surprise-party van Tasha. En zoals elk jaar zegt Tasha dat ze op de avond van Leo's verjaardag weg moet. Alleen is dat dit keer echt zo. Geen feestje dus met een hevig teleurgestelde Leo als resultaat. De Rats besluiten toch een feestje te organiseren. Alleen is Leo er niet bij, want de Rats zijn vergeten Eddy een teken te geven dat hij Leo uit de kelder moet halen.

 36. Folder Alarm / Autorijles

  Scaredy Squirrel

  Wanneer de folder ontwerper van de supermarkt wordt ontslagen, proberen Scaredy en Dave de beste folder ooit te creëren. / Dave is niet de beste weggebruiker en daarom besluit Scaredy om een erkend rij-instructeur te worden.

 37. De Ontvoering/ Chichi's Grote Vondst

  De Tofu's

 38. De Vulkaan Verslaan

  The Davincibles

  Pablo wil een nieuwe liedjesspeler kopen en moet een baantje vinden. Hij komt terecht in de Pizzatent van Quba. Hier is Quba bezig om samen met Chantico, de Azteekse god van de vulkaan, de allerheetste pizza’s van de wereld te maken. Door klanten hun mond aan de hete pizza te laten branden, wil hij de wereld veroveren.

 39. Wanneer de Denker Denkt

  The Davincibles

  Quba wil graag een plan bedenken om de wereld af te persen en zo als grootste kunstenaar uit de geschiedenis te boek te komen staan. Er is echter niemand die met een goed plan kan komen. Daarom wekt hij De Denker, een standbeeld van Rodin, tot leven. Pablo ontmoet hem echter en wil hem inzetten voor een proefwerk.

 40. Amazing Spiez - Herrie met Jerry, deel 2

  The Amazing Spiez!

  Jerry is zijn geheugen kwijt en is met zijn zus, Sherry en broer, Terence op het slechte pad. Ze willen iedereen hersenspoelen om over de wereld te kunnen heersen. Jerry is door Sherry overtuigd dat de Spiez slecht zijn. En nu worden de Spiez dus door hun eigen baas achterna gezeten…