Op TV:05:15

The Davincibles

 1. ‘t Zijn de Waterspuwers

  The Davincibles

  De waterspuwers van de Notre Dame in Parijs achtervolgen Pablo omdat hij een afgebroken waterspuwer mee naar huis heeft genomen.

 2. Pluto Surprise Package

  Have a Laugh!

  Een tekenfilm (vaak uit de oude doos) waarin een of meer klassieke Disney-figuren spelen.

 3. Amazing Spiez - Herrie met Jerry, deel 2

  The Amazing Spiez!

  Jerry is zijn geheugen kwijt en is met zijn zus, Sherry en broer, Terence op het slechte pad. Ze willen iedereen hersenspoelen om over de wereld te kunnen heersen. Jerry is door Sherry overtuigd dat de Spiez slecht zijn. En nu worden de Spiez dus door hun eigen baas achterna gezeten…

 4. Houthakkersdag / Ideeënbus Blues

  Scaredy Squirrel

  Op het eerste gezicht lijkt Scaredy een bange en eigenzinnige eekhoorn, maar niets is wat het lijkt.

 5. Scooter Glijdt Uit / Gedoe Met Kikkar

  Jungle Junction

  Wanneer Bullie en Rollifant met slipzand een glijbaan gaan maken voor de Kevertjes, krijgt Scooter de belangrijke taak om het slipzand te bewaken. Maar kan hij er wel vanaf blijven, als hem verteld wordt dat als het zand aan je wielen komt je alleen maar blijft glijden? / Nadat er een kokosnoot op Kikkar’s hoofd valt, waant hij zich in de illusie dat hij een Vuurvliegje is. De leuke bijkomstigheid is dat hij in plaats van zijn humeurige zelf, nu wel heel vrolijk is. Maar willen de andere Wielers dat hij een Vuurvliegje blijft?

 6. Uit het Doosje

  Doc McStuffins

  De Speelgoeddokter en haar vriendjes maken Kleine Jack, een duveltje-uit-een-doosje, beter als hij niet uit zijn doosje floept./ De Speelgoeddokter en haar vriendjes maken Ricardo racewagen beter als zijn batterijen opgeladen moeten worden.

 7. Het nieuwe speeltje van Roe

  Verhalen over vriendschap met Winnie de Poeh

 8. Mickey’s Komeet

  Mickey Mouse Clubhuis

  Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto hebben bij het oplossen van hun problemen de hulp van kijkers nodig. Gaanderweg leren ze oa verschillende vormen herkennen, tot tien tellen, en moedigt Mickey de kijkers aan om actief mee te doen.

 9. Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Bones en Sharky leren Jake en zijn team spelen op Peters panfluit om een schat te vinden/Jake en zijn team gebruiken de Nooitgedacht-ster om de Verloren Stad van Goud te vinden.

 10. Hawaiian Vacation

  Toy Story Toons

  Woody, Buzz Lightyear en de overige speelgoedvriendjes proberen de ultieme vakantie naar Hawaï voor Ken en Barbie te regelen nadat Ken een fout heeft gemaakt in zijn eigen vakantieboeking. In het hart van de winter moet de groep een droomvakantie opbouwen in Bonnie’s slaapkamer.

 11. Ruim baan voor juf Netel

  Sofia, het prinsesje

  Als keuze vak mogen de kinderen op de prep leren tovertuinieren. De les wordt gegeven door juf Netel, een oude leerling van de feeën. Maar dan blijkt dat het juf Netel alleen te doen is om het Toverboek van de feeën in handen te krijgen. Sofia, James en de bange Alfons moeten een plan bedenken om het boek en de feeën te redden.

 12. Geef Je Propellers Rust / Ronda

  Doc McStuffins

  De Speelgoeddokter en haar vrienden helpen helikopter Ronda uit te rusten, tijdens de droogtijd van de lijm op haar propeller/ De Speelgoeddokter en haar vrienden helpen racetruck Tristan stilzitten, terwijl hij nieuwe lak krijgt.

 13. Bloemschikken

  Minnie's Strikken Toons (NL)

  De versiering die Millie en Melody hebben gemaakt voor de lenteshow op school is niet echt degelijk. Maar Minnie weet met een paar strikken de meiden net echte bloemetjes te laten lijken.

 14. Vliegangst & Wie Is De Baas

  Henry Hugglemonster

  Kenny nodigt het jurylid van de talentenjacht uit om bij hem thuis te komen eten en hoopt zo meneer Kouwel over te halen Papa mee te laten doen aan de wedstrijd / Papa en Mama gaan een avondje uit en Cobby moet op zijn broertjes en zusje passen, maar de macht stijgt hem al snel naar het hoofd

 15. Art Attack

  Art Attack

  Otto laat zien hoe je een Robot in elkaar knutselt, hoe je een tekening maakt met gebogen lijnen. En hoe je van een gebruikt eierdoosje een fantastisch voertuig kunt maken. Alex, de grote kunstenaar maakt een Grote Art Attack

 16. Mickey’s Vormenspel

  Mickey Mouse Clubhuis

  Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto hebben bij het oplossen van hun problemen de hulp van kijkers nodig. Gaanderweg leren ze oa verschillende vormen herkennen, tot tien tellen, en moedigt Mickey de kijkers aan om actief mee te doen.

 17. Onderweg naar de Monsterschool & Summergram

  Henry Hugglemonster

  Kenny en de Knuffelmonsters moeten allerlei omwegen maken onderweg naar Kenny's eerste schooldag. / Kenny en Summer gaan de hele stad door om gezongen 'Summergrammen' af te leveren aan buren en vrienden. Iedereen voelt zich daarna beter, behalve Kapitein Hollander, wiens gehoor niet goed is.

 18. Takels Sterke Verhalen: Air Takel

  A Cars Toon

  Takel steelt de show als vliegtuig.

 19. Sportief? / Kermillians Komeet

  Phineas and Ferb

  Er moet strijd tussen Buford en Isabella geleverd worden van Olympische afmetingen. / Kermillians Komeet komt langs de aarde en dit is een bijzondere gebeurtenis.

 20. logo-austin-ally

  Diners & Dates

  Austin & Ally

  Austin neemt een baantje als zingende ober om in de buurt te komen van de knappe Cassidy. Deze ontwikkelt een kippenpastei verslaving, die gevoed wordt door Mindy...

 21. kickinit

  Nieuwe Jack

  Kickin' It

  Een oude bekende, Carson, keert terug naar de Wasabi dojo. Als er een groot toernooi aankomt, spart hij met Jack om uit te maken wie de dojo gaat vertegenwoordigen. Jack wordt verslagen, en verdenkt Carson ervan dat hij vals speelt. Is Jack jaloers, of speelt Carson echt vals?

 22. glc

  Babystapjes

  Good Luck Charlie

  Amy vindt het maar moeilijk dat PJ op kamers gaat en probeert daar een stokje voor te steken. Bob durft Toby niet de trap op of af te dragen, uit angst dat hij hem laat vallen. Gabe probeert hem van zijn fobie af te helpen. Ondertussen probeert Teddy in de smaak te vallen bij de moeder van Spencer, omdat het niet zo botert tussen die twee.

 23. dwab-brandsprite

  Mijn ouders hebben wat gepost?

  Dog With a Blog

  Avery sluit zich aan bij een online sociaal netwerk, ondanks dat ze weet dat haar ouders daar tegen zijn. Tyler en Chloe schrijven Stan in voor een talentenjacht.

 24. lab-rats

  Basket Kwal

  Lab Rats

  Met de hulp van Davenport's anti-zwaartekracht-sneakers probeert Leo indruk te maken op Janelle in een basketbalwedstrijd tegen Trent, de grote treiterkop op school. Z'n plannetje mislukt als Trent de sneakers steelt. Ondertussen willen Bree en Adam meedoen bij het cheerleaders-team.

 25. Bestelling van het Lot / Springen

  Phineas and Ferb

  Phineas en Ferb bouwen hun versie van het perfecte amusementspark. Doofenshmirtz bouwt een Sap-inator om het Stadhuis te vernietigen, maar wordt gedwarsboomd door Paul, een ontevreden bezorger, die nadat hij Doofenshmirtz heeft verslagen, besluit dat hij tóch van z'n werk houdt. / Phineas en Ferb bouwen een anti-zwaartekracht machine voor trampolines. Candace bestraalt zichzelf er per ongeluk mee en probeert niet weg te zweven tijdens een brunch met Jeremy's familie.

 26. violetta

  Aflevering 127

  Violetta

  Lara wil dat Leon kiest tussen haar en Violetta. Nadat Pablo hem tijdens een vertrouwensoefening per ongeluk heeft laten vallen, denkt Gregorio dat Pablo dat met opzet deed. Op Diego's liefdesverklaring zegt Violetta dat ze ook van hem houdt. Jade en Esmeralda hebben hun valpartij met een paar blauwe plekken en gebroken nagels overleefd. Violetta en Leon zijn nog niet helemaal over hun gevoelens voor elkaar heen. Herman gaat naar het pension om Jade op het hart te drukken dat hun relatie voorgoed voorbij is. YouMix wil dat Violetta zich aan haar contract houdt en Herman overweegt juridische stappen te ondernemen om het contract te ontbinden. Gregorio doet alsof hij door zijn val zwaar gewond is en geeft Pablo de schuld Jade verandert haar look en zweert wraak op Herman. Violetta roept alle vrienden bijeen om samen iets te bedenken waardoor Francisca niet terug hoeft naar Italië.

 27. wizards-of-waverly-place

  WIZARDS OF WAVERLY PLACE - Tovenaars vs. Engelen Deel I

  Wizards of Waverly Place

  Justin wordt door de Duistere Engel Rosie overgehaald om het Morele Kompas te stelen van de Beschermengelen zodat de hele wereld slecht wordt.

 28. wizards-of-waverly-place

  WIZARDS OF WAVERLY PLACE - Tovenaars vs. Engelen Deel II

  Wizards of Waverly Place

  Justin wordt door de Duistere Engel Rosie overgehaald om het Morele Kompas te stelen van de Beschermengelen zodat de hele wereld slecht wordt.

 29. glc

  Een hele Bevalling - Deel 1

  Good Luck Charlie

  Charlie is bijna jarig en Amy staat op het punt van bevallen. Teddy zou het zielig vinden als de baby op Charlies verjaardag geboren zou worden. Amy en Teddy doen er dan ook alles aan om snel de bevalling in te leiden. Als dat mislukt, proberen ze de bevalling een dag uit te stellen. Ondertussen komt de verjaardag van Charlie steeds dichterbij en is het voor de hele familie improviseren geblazen.

 30. glc

  Een Hele Bevalling

  Good Luck Charlie

  Charlie is bijna jarig en Amy staat op het punt van bevallen. Teddy zou het zielig vinden als de baby op Charlies verjaardag geboren zou worden. Amy en Teddy doen er dan ook alles aan om snel de bevalling in te leiden. Als dat mislukt, proberen ze de bevalling een dag uit te stellen. Ondertussen komt de verjaardag van Charlie steeds dichterbij en is het voor de hele familie improviseren geblazen.

 31. O Futebol Classico

  Mickey Mouse shorts

  Mickey gaat naar een voetbalwedstrijd, maar kan niks zien als er iemand voor hem gaat zitten.

 32. fishhooks-brandsprite

  Vissen Achter het Stuur / Milo’s Coole Idee

  Fish Hooks

  Oscar gaat op voor zijn rijexamen, maar krijgt als instructeurs meneer Weekspier en coach Zalmans mee, wat het er niet makkelijker op maakt. Dan verdwalen ze. Buiten de kom. / Milo bedenkt het briljante plan om een koelkast op je hoofd te dragen zodat je nooit meer naar de koelkast hoeft te lopen voor een drankje. Krabbie blijkt heel toevallig precies hetzelfde idee te hebben.

 33. Hik! Hik! Vuur!

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Wanneer Shinji een drakenbaby ontvoert en meeneemt naar de heksenschool, zijn de poppen aan het dansen.

 34. wizards-of-waverly-place

  Levendige Verbeelding

  Wizards of Waverly Place

  Alex heeft een toverdagboek van zichzelf gemaakt, waarin ze een prinses is en een knappe ridder heeft. De ridder lijkt alleen op iemand van school. Als het dagboek dan ook nog in de verkeerde handen valt, doet Alex er alles aan om haar geheim te beschermen.

 35. jessie

  Krekelsoep en Vlinderscouts

  Jessie

  Jessie probeert Zuri te helpen een scoutsinsigne te behalen en komt daarbij een oude bekende tegen: juf Penny, zeer gedreven leidster van de scoutinggroep en bepaald geen vriendin van Jessie. Ravi's liegt over het feit dat er door zijn schuld een krekel in Bertram's soep is beland, waardoor hij gediskwalificeerd wordt van een kookwedstrijd. Bertram geeft zijn aartsvijand Nigel Pettigrew de schuld en daagt hem uit voor een duel.

 36. kickinit

  Een Uniek Paar

  Kickin' It

  Jerry & Jack gaan samen werken bij de lokale schoenenwinkel. Tot Jerry een promotie aanneemt en Jack word ontslagen, wat Jack hem kwalijk neemt. Ondertussen krijgt Rudy een relatie met Bethany, maar vind hij het moeilijk om eerlijk tegen haar te zijn...

 37. logo-austin-ally

  Diners & Dates

  Austin & Ally

  Austin neemt een baantje als zingende ober om in de buurt te komen van de knappe Cassidy. Deze ontwikkelt een kippenpastei verslaving, die gevoed wordt door Mindy...

 38. dwab-brandsprite

  Kunstvandalisme

  Dog With a Blog

  Avery wordt jaloers op Tyler als zijn kunstproject alle aandacht krijgt en maakt het kapot. Bennett en Ellen maken ruzie omdat Bennett niet vaak genoeg zegt dat Ellen mooi is.

 39. vriendschapsbANT

  A.N.T. Farm

  Chyna stuurt Dixon weg op een nep spionnenmissie in Washington D.C. zodat zij tijd met Olive kan doorbrengen. Maar haar plan valt in duigen als hij terugkomt met ’een nieuwe vriendin en hij Olive dumpt. Ondertussen, laat Lexi Fletcher en Angus denken dat ze zich moeten verstoppen voor de politie, zodat zij hun kamer als klerenkast kan gebruiken.

 40. mighty-med

  De vriend van mijn vriend is mijn vijand

  Mighty Med

  Skylar stelt Kaz en Oliver aan haar goede vriend Experion voor. Hij is een coole charmante superheld. Maar als Oliver Experion op iets duisters betrapt, moet hij Skylar overtuigen dat haar beste vriend niet zo aardig is als hij lijkt.

 41. De Bellen-jongens / Isabella en de Sap Tempel

  Phineas and Ferb

  Phineas en Ferb maken een machine waarmee je enorme, stevige bellen kunt blazen. Het lijkt ze leuk om in zo’n bel over de stad te zweven. Isabella en de Padvindsters leveren het laatste ingredient en uiteindelijk zweven ze, samen met de Phineas, Ferb, Baljeet en Buford over de stad. /Dit verhaal speelt zich eigenlijk tegelijk af met het vorige. Alleen nu vanuit een ander perspectief: dat van Isabella. Het laat vooral de zoektocht zien naar het laatste ingredient, het sap van de maraca noten-boom, voor de bellenblaas.

 42. violetta

  Aflevering 128

  Violetta

  Nadia heeft door dat Lucinda een oogje heeft op Federico. Op Antonio's vraag wat hij met het geruzie tussen de leraren aanmoet, stelt Dr. Dufré voor een andere studio met andere leraren te openen. Violetta heeft nog gevoelens voor Leon, ook al heeft ze verkering met Diego. Jade is totaal veranderd nadat Herman haar vertelt heeft dat ze nooit meer samen zullen zijn en wil wraak nemen op Herman. Violetta praat met Francisca's vader, in de hoop dat hij zijn beslissing om naar Italië te gaan zal terugdraaien. Alberto ziet "Jeremias" en Jackie samen en denkt dat ze een stel zijn. Gregorio maak handig gebruik van "de verwondingen" die hij opliep door zijn val. Tijdens de opnames voor hun hun videoclip filmen, nemen Camilla en Nadia per ongeluk ook beelden op die laten zien dat Lucinda verliefd is op Federico. Leon zegt tegen Violetta dat hij de jongen is waar ze echt van houdt.

 43. Bambi

  Bambi

  In het diepste woud zet Bambi zijn eerste wankele stapjes en ontdekt hij de wereld samen met zijn vriendjes - het schattige konijn Stamper en het schuwe stinkdier dat Bloem wordt genoemd. Samen beleven zij veel avonturen in het bos en maken ze kennis met alle andere boeiende bosbewoners. Maar de jonge prins, geleid door zijn goede vriend uil leert ook waardevolle lessen over liefde, verlies en het leven.

 44. Wat gaat ie doen? / Atlantis

  Phineas and Ferb

  De Fletchers vinden een raket in hun tuin en zoeken uit waar ie vandaan komt en wat ie doet. / Een heerlijk dagje op het strand ontaardt in een zoektocht naar de gezonken stad Atlantis.

 45. glc

  Waarheen leidt de (auto)weg

  Good Luck Charlie

  Teddy krijgt een ongeluk nadat ze de lievelings auto van Ivy’s vader heeft gekocht. Amy is van slag als Charlie maar weinig moeite heeft om naar haar eerste schooldag te gaan. Gabe en PJ proberen een vriend te zoeken voor Bob zodat zij niet mee hoeven op een visreisje.

 46. mighty-med

  Alan regeert als een tiran

  Mighty Med

  Horace vertrekt voor een medische conferentie en geeft Alan voor een dag de leiding over het ziekenhuis. Alan maakt direct misbruik van zijn macht en maakt het iedereen lastig en dan vooral Oliver en Skylar. Ondertussen, is Clyde woest op Kaz omdat hij zijn score heeft verbeterd bij een computerspel.

 47. jessie

  Belle en de Beesten

  Jessie

  Jessie laat Zuri meedoen aan een missverkiezing als weddenschap. Dat pakt beter uit dan Jessie gehoopt had. Ravi en Luke gebruiken Bertram intussen als wetenschappelijk proefkonijn.

 48. suite-life-on-deck

  De Moeder van de Bruidegom

  The Suite Life on Deck

  Esteban, voormalig piccolo bij het Tipton Hotel, komt aan boord van het schip om te trouwen met zijn verloofde, Francesca. Esteban’s moeder, Senora Ramirez, is bang haar zoon kwijt te raken en accepteert Francesca niet. Bailey en London zorgen ervoor dat ze uiteindelijk bijdraait. Cody doet alles om de bruiloft in goede banen te leiden en Zack probeert op zijn beurt Esteban ervan te overtuigen dat niets boven het vrijgezellenbestaan gaat.

 49. Abra-Ca-Oma / Lachen Met Mevrouw Nestor z’n Moeder

  Scaredy Squirrel

  Scaredy doet een magische presentatie van een nieuw product maar tovert daarbij grootmoeder weg! Hij doet er alles aan haar terug te krijgen. / Scaredy vertelt Mevrouw Nestor dat ze de klanten wegjaagt door zo intimiderend te zijn. Hij stelt voor dat ze naar de lachschool gaat. Dat doet ze maar komt dan Garth de krab tegen, die geen goede invloed op haar heeft.

 50. Stedelijke Jungle/ Het Slechte Lenteritueeel

  De Tofu's

 51. De Dansende DaVinci’s

  The Davincibles

  Als Leo graag mee wil doen met de tv-show “waarom danst iedereen toch” wil Quba hier een stokje voor steken. Zijn plan om een fresco op de Chinese muur te tekenen valt namelijk in duigen door Mascot maar die weet hem te overtuigen dat dit een betere beslissing is. Als Mascot een danseresje uit het schilderij van Degas tot leven wekt lijken hun kansen groot. Leo DaVinci heeft echter een geheim wapen waarmee hij hoge ogen gooit....

 52. Twee Tenoren en een Kikker

  The Davincibles

  Oom Leo heeft een zingende kikker waar Pablo en Zoë helemaal gek van worden. De twee tenoren zijn er ook niet blij mee en Quba wil de kikker laten stelen door Robin Hood. Als Pablo en Zoë de kikker stiekem aan Robin Hood meegeven is Oom Leo zo ontroostbaar dat ze alles op alles zetten om hem weer terug te krijgen.

 53. Amazing Spiez - Operatie: Senioren Spion

  The Amazing Spiez!

  De nogal getikte dokter Brathwaite is vrijgelaten uit de gevangenis en de Spiez moeten haar in de gaten houden – met de hulp van ex-bankovervalster, de oma. De Spiez vertrouwen het niet, en dat blijkt terecht.