Op TV:06:00

Jungle Junction

 1. Wieler Bal / De Grote Groenten Dief

  Jungle Junction

  Jungle Junction volgt een vrolijke groep dieren op wielen terwijl ze de wegen in de jungle ontdekken.

 2. Bronto-Builen / Brontosaurus-Adem

  Doc McStuffins

  De Speelgoeddokter leert Bronty, een nieuwe dino-knuffel, voorzichtig spelen met kleiner speelgoed / De Speelgoeddokter leert Bronty over slechte adem en hoe je tanden moet poetsen

 3. Een verjaardagscadeau voor Uil

  Verhalen over vriendschap met Winnie de Poeh

 4. Rock 'n Rollen met Trollen

  Sofia, het prinsesje

  Er wonen trollen onder het kasteel. Men denkt dat ze gevaarlijk zijn. Sofia sluit vriendschap met ze en probeert het hof te overtuigen van hun goede bedoelingen. Als de koning en Sofia door de trollen worden gered is het ook de koning duidelijk dat de trollen en de mensen vrienden zijn.

 5. De Nieuwe Hobby van Kapitein Haak

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Jake helpt Kapitein Haak met het zoeken naar Mama Haak, omdat ze denken dat ze de weg kwijt is / Op verzoek van Mama Haak gaan Jake en zijn vrienden op zoek naar een hobby voor Kapitein Haak.

 6. Jake’s verjaardagsfeest / De vuurtoren diamant

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Kapitein Haak mag ook op het feestje komen wat Jake's vrienden vanwege Jake's verjaardag geven. Daarna steelt Kapitein Haak de diamant uit de vuurtoren, en nu kan Rode Jessica de weg niet meer vinden naar Praten Eiland.

 7. Takels Sterke Verhalen: Ongeidentificeerde Vliegende Takel

  A Cars Toon

  Takel vertelt over zijn ontmoeting met een ufo. Hij leerde de kleine ufo praten, redde hem uit handen van het leger en de wetenschap - en de twee zullen altijd vrienden blijven.

 8. Toedels is Jarig!

  Mickey Mouse Clubhuis

  Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto hebben bij het oplossen van hun problemen de hulp van kijkers nodig. Gaanderweg leren ze oa verschillende vormen herkennen, tot tien tellen, en moedigt Mickey de kijkers aan om actief mee te doen.

 9. Het Nieuwe Meisje

  Doc McStuffins

  De Speelgoeddokter en haar vrienden helpen Kiko, een nieuwe vriendin uit Japan, haar spieren te rekken/ De Speelgoeddokter en haar vrienden helpen een bange Niels een nieuwe pleister om te doen

 10. Het Pompom Probleem

  Minnie's Strikken Toons (NL)

  Die arme Roxy! De cheerleader is haar pompoms kwijt en zonder die kleurige ballen mag zij niet meelopen in de grote optocht. Gelukkig weet Minnie een paar prachtige nieuwe voor haar te maken. Net op tijd!

 11. De Olifantenverrassing / Jake's Jungledans

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Kapitein Haak probeert Jake en zijn team te slim af te zijn om hen zo hun schat afhandig te maken. / Kapitein Haak wil bongo’s stelen die hem dwingen te dansen.

 12. Art Attack (31)

  Art Attack

  Leon laat zien hoe je een heus schaduwspeltheater maakt met figuurtjes, zodat je zelf een voorstelling kunt geven en hoe je je tekeningen kunt laten schitteren met een magische truc. Tenslotte word je zelf een prins of een prinses, in je eigen koninklijke foto album. Alex, de grote kunstenaar maakt een super Grote romantische Art Attack met een stuk touw.

 13. Mickey’s Tentoonstelling

  Mickey Mouse Clubhuis

  Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto hebben bij het oplossen van hun problemen de hulp van kijkers nodig. Gaanderweg leren ze oa verschillende vormen herkennen, tot tien tellen, en moedigt Mickey de kijkers aan om actief mee te doen.

 14. De Verdwenen Bril / Bellies Liefje

  Jungle Junction

  Jungle Junction volgt een vrolijke groep dieren op wielen terwijl ze de wegen in de jungle ontdekken.

 15. Takels Sterke Verhalen: Ongeidentificeerde Vliegende Takel

  A Cars Toon

  Takel vertelt over zijn ontmoeting met een ufo. Hij leerde de kleine ufo praten, redde hem uit handen van het leger en de wetenschap - en de twee zullen altijd vrienden blijven.

 16. Geheim Agent Kees / Hiep Hiep Hoezo

  Phineas and Ferb

  Kees verdenkt Phineas en Ferb ervan samen te werken met Doofenshmirtz en gaat incognito infiltreren. / Het is Drie Staten Eenwordingsdag, maar niemand weet het. Phineas en Ferb besluiten daarom de optocht memorabel te maken.

 17. logo-austin-ally

  Albums & Audities

  Austin & Ally

  Austin, Dez en Trish zorgen ervoor dat Ally toegelaten wordt op een hele goede muziekschool. Helaas hebben ze niet door dat de school in New York is, en dat Ally dus zal moeten verhuizen.

 18. kickinit

  Kickin It in China

  Kickin' It

  Milton, Jerry en Eddie krijgen bij het eten van de plaatselijke Chinees, gelukskoekjes, met spreuken die tot verbazing meteen uitkomen. Jerry eet de laatste spreuk per ongeluk half op. Milton, Eddie en Jerry gaan in China op zoek naar het laatste gedeelte van de half-opgegeten spreuk. Jack mag meedoen aan het Junior Martial Arts Wereldkampioenschap in China waar hij een oude rivaal tegen het lijf loopt.

 19. glc

  Een Kerst met de Duncans

  Good Luck Charlie

  Het is weer Kerst en Oma Linda komt langs. Amy en Linda hebben meteen strijd over wie er op de jaarlijkse Kerstavond Talentenshow het liedje ‘Hang de Kerstboom vol’ mag zingen. Ondertussen maakt Bob zich zorgen over zijn cadeau voor Amy, is het te duur of te goedkoop. En krijgt Teddy het aan de stok met de Kerstman, omdat hij niet meteen met Charlie op de foto wil.

 20. dwab-brandsprite

  Mijn ouders hebben wat gepost?

  Dog With a Blog

  Avery sluit zich aan bij een online sociaal netwerk, ondanks dat ze weet dat haar ouders daar tegen zijn. Tyler en Chloe schrijven Stan in voor een talentenjacht.

 21. lab-rats

  Lifters

  Lab Rats

  Leo stelt voor dat de Rats van chip wisselen, zodat ze elkaars krachten eens kunnen ervaren. Maar als Leo met rectrix Perry vast komt te zitten in een lift moeten de Rats ze proberen te redden, terwijl ze moeten werken met elkaars krachten.

 22. livmaddie-brandsprite

  Dubbele Rooney

  Liv and Maddie

  Eindelijk! Na lange tijd komt Liv weer thuis, nadat ze furore heeft gemaakt in Hollywood. Haar ‘gewone’ tweelingzus Maddie is blij dat ze haar beroemde zusje weer om zich heen heeft. Of gaat het toch een beetje stroever dan gehoopt…?

 23. jessie

  Gooi Mama uit het Raam

  Jessie

  Jessie verrast Bertram op zijn verjaardag door zijn moeder in te laten vliegen. In de tussentijd zijn Luke en Ravi verwikkeld in een hevige scheikundestrijd.

 24. jessie

  Metro 10... of Niet?

  Jessie

  Jessie, Zuri, Ravi en Emma zijn op weg naar een multiculturele markt in het park. Helaas zit het metronet van New York iets moeilijker in elkaar dan Jessie dacht..

 25. ant-farm

  MutANT Farm

  Ant Farm

  Deze Halloween-aflevering parodieert deze eerste aflevering van de show. Een monsterversie van Chyna heeft haar eerste dag op haar nieuwe school en ontmoet de monsterversies van haar Ant Farm vrienden. De monsters en de mensen mogen elkaar niet, maar Chyna laat hen zien dat ze vrienden zouden moeten worden en leert ze om samen te leven.

 26. logo-austin-ally

  Koppels & Carrieres

  Austin & Ally

  Austin en Ally komen erachter dat ze niet goed meer samen kunnen werken nu ze een stel zijn. Dit heeft rampzalige gevolgen als ze gevraagd worden een nummer te schrijven voor een nieuwe animatiefilm.

 27. Zij is de Burgemeester / De Limonadekraam

  Phineas and Ferb

  Candace wint een essaywedstrijd en wordt Burgemeester-voor-een-dag. / Candace krijgt ruzie met haar beste vriendin Stacy. Phineas en Ferb bouwen een limonadekraam.

 28. Dit is Pas een Doolhof / Dames En Heren: Hier is Max Modem

  Phineas and Ferb

  Phineas en Ferb bouwen een gigantisch doolhof in de tuin, / Moeder Flynn blijkt een beroemde popster uit de jaren 80 te zijn en geeft een concert. Pa Flynn doet ook mee.

 29. ww-brandsprite

  De Doos / De Hoed

  Wanders Wereld

  Wander en Sylvia hebben beloofd een pakketje af te leveren, maar Wander heeft de grootste moeite 'm niet open te maken. / Sylvia is Wander kwijt en de enige manier om hem te bereiken is samen te werken met de hoed van Wander. Sylvia en de hoed mogen elkaar echter niet zo...

 30. Worsteling

  Mickey Mouse shorts

  Mickey heeft de grootste moeite om het worstje te pakken te krijgen dat uit Minnie haar broodje is ontsnapt.

 31. Boeven vangen

  Het Hotelleven van Zack en Cody

  Esteban wordt vals beschuldigd van diefstal, maar Zack en Cody komen erachter wie de werkelijke dieven zijn. Maddie begeleidt een therapie-sessie for London en Ivanna om hun communicatie te verbeteren.

 32. Smoor

  Het Hotelleven van Zack en Cody

  Cody en Zack worden achterna gezeten door Agnes, een meisje op zoek naar liefde. De huisdieren van London en Maddie, Ivanna en Scamp, zijn gek op elkaar ook al komen ze beide uit hele verschillende werelden.

 33. lab-rats

  Klusjes-Dag

  Lab Rats

  Leo knapt wat klusjes op en en krijgt zakgeld. De Rats vinden dat een goede deal en besluiten allerlei klusjes te doen in en om het huis om geld te verdienen. Wanneer ze wat oude rommel kwijt willen, verkopen ze per ongeluk ook Tasha's antieke juwelen-kistje. Leo en Davenport gaan ondertussen samen naar een griezelfilm, terwijl Tasha dit Leo verboden heeft. Als ze erachter komt wacht Leo een fikse straf...

 34. jessie

  New York, Nieuwe Nanny

  Jessie

  De goedgebekte Jessie is net aangekomen in New York en vindt werk als nanny voor vier kinderen van steenrijke ouders. Jessie ziet al gauw dat de ouders veel te vaak weg zijn, en probeert dat probleem op haar eigen, originele manier aan te pakken.

 35. logo-austin-ally

  Vlinders & Vreemde Vogels

  Austin & Ally

  Austin wordt zwart gemaakt op de website van een blogger, Hater Chick. Wanneer hij en de rest er achterkomen wie Hater Chick is blijkt dat zij Austin niet haat, maar Ally. Ze wil wraak op Ally voor iets wat op de kleuterschool gebeurd is.

 36. dwab-brandsprite

  Stan stopt met praten

  Dog With a Blog

  Avery en de kinderen raken ongerust als Stan depressief wordt en stopt met praten. Bennett en Ellen plannen Chloe’s verjaardagsfeestje.

 37. ant-farm

  IntelligANT

  Ant Farm

  Als Olive erachter komt dat ze op mysterieuze wijze lager heeft gescoord op een IQ-test dan Chyna, besluit ze om vrienden te worden met Paisley om zo te leren hoe een dom blondje zicht gedraagt. Hierdoor moet de super nerveuze Chyna de Webster Middelbare School vertegenwoordigen bij een regionale academische wedstrijd.

 38. mighty-med

  Dr-oliver's avonturen

  Mighty Med

  Oliver gebruikt zijn medische vaardigheden door op school hartmassage aan de hond van een populair meisje te geven. Hierdoor stijgt zijn sociale status enorm. Kaz baalt hiervan en als Oliver iets te arrogant wordt, laat hij Oliver krimpen met een krimpstraal. Ondertussen, kan Horace de gewonde Citadel niet opereren, omdat hij een ondoordringbare metalen huid heeft. Dus wordt de gekrompen Oliver het lichaam van Citadel ingestuurd om te onderzoeken wat het probleem is.

 39. livmaddie-brandsprite

  Brein-A-Rooney

  Liv and Maddie

  Joey en Artie doen mee aan de Brein Olympiade en zoeken een derde teamlid. Liv ziet zichzelf als ideale kandidaat. Maddie verkoopt ondertussen oude rommel om een reis naar Montreal bij elkaar te sparen. Maar gaat ze niet wat te drastisch te werk...?

 40. Ik was een Robot op Leeftijd / Strijdbare Suzy

  Phineas and Ferb

  Candace wil met haar vader meedoen aan de jaarlijkse Vader-Dochter Picknick waar een beker te winnen valt, maar pap komt terecht in een geheugenwis machine bij Majoor Monogram./ Phineas en Ferb bouwen de Niagara watervallen na terwijl Candace op het kleine zusje van Jeremy moet passen.

 41. violetta

  Aflevering 35

  Violetta

  Gregorio liegt en zegt dat hij iemand (Andreas) op heterdaad heeft betrapt toen die het geld van de inzameling probeerde te stelen. Matthias, Jade en Roberto beweren dat ze de geest van Maria gezien hebben. Francisca slaagt erin om haar broer Loeca op het podium te krijgen en hem te laten zingen. Violetta vertelt aan haar vader dat Leon haar vriend is en Herman reageert daar niet al te best op.. Leon vraagt nog maar eens aan Tomas om Violetta met rust te laten en vertelt hem dat hij en Violetta gekust hebben. Gustavo laat Nadia links liggen en heeft nu alleen nog maar oog voor Lucinda. Violetta vraagt haar vader om hulp; ze vraagt hem om de vader van Tomas aan werk te helpen in Argentinië zodat Tomas niet hoeft te verhuizen naar Spanje. Uiteindelijk geeft Herman toe en besluit om de vader van Tomas aan te nemen. Herman confronteert Angie met het feit dat ze haar relatie met Pablo heeft verzonnen alleen maar om hem op afstand te houden.

 42. violetta

  Aflevering 36

  Violetta

  Lucinda's vader geeft de vader van Tomas werk, zodat hij in Argentinië kan blijven. Tomas denkt dat het aanbod van Violetta niet oprecht was en afgeluisterd van Lucinda. De show gaat niet door om financiële problemen van de studio. Leon komt bij Violetta thuis erachter dat Angie werkt voor Herman en als lerares op school. Violetta en haar vrienden proberen Roberto in te zetten voor een zogenaamde donatie voor de studio, maar Pablo wil niet dat er gelogen wordt. Antonio accepteert het geld van Pablo uiteindelijk toch en de show kan doorgaan.

 43. siu-brandsprite

  Shake it Up - Made In Japan

  Shake it Up

  De dertienjarige Cece Jones en Raquel 'Rocky' Blue zijn de beste vriendinnen en dromen al heel lang van een carrière als professioneel danseres. Die droom lijkt uit te komen wanneer ze mogen meedoen als achtergronddanseressen aan de plaatselijke televisiedanswedstrijd genaamd Shake it Up, Chicago! CeCe en Rocky breken alle regels om het te maken, zetten hun vriendschap op het spel en beleven onderweg veel nieuwe avonturen.

 44. mighty-med

  Al die Kaz

  Mighty Med

  Oliver vraagt aan de superheld Neocortex om hem te helpen zijn persoonlijkheid te veranderen en net zo zorgeloos en spontaan als Kaz te worden. Maar als Oliver te roekeloos wordt tijdens een crisis, moet Kaz de verantwoordelijkheid nemen en de verstandige worden.

 45. jessie

  Zuri's Nieuwe Oude Vriendin

  Jessie

  Zuri sluit vriendschap met de prettig gestoorde mevrouw Arthur. Jessie is een beetje jaloers en stuurt mw. Arthur weg. Meneer Kipling is verliefd op de speelgoed dinosaurus in de speeltuin, dus Ravi en de rest besluiten de dinosaurus even te “lenen”.

 46. suite-life-on-deck

  De Massief Gouden Beker

  The Suite Life on Deck

  Zack, Marcus, Woody en London houden een wedstrijd. Ze kiezen allen een denkbeeldig team met Football spelers en deze spelers verdienen punten in hun echte wedstrijden. London belooft dat de winnaar een massief gouden beker wint en dit maakt iedereen extra competitief.

 47. Grappenwedstrijd / Een Heitje voor een Karweitje

  Scaredy Squirrel

  Op het eerste gezicht lijkt Scaredy een bange en eigenzinnige eekhoorn, maar niets is wat het lijkt.

 48. Bezetting Van Het Burger Paleis/ Extreem Bio-Gebabbel

  De Tofu's

 49. Een Saus is een Saus

  The Davincibles

  Quba heeft ontdekt dat er een heel speciale Veronese pizza-saus bestaat waar iedereen verliefd van wordt. Hij wil het recept hebben en met de saus gaan schilderen, zodat iedereen van zijn schilderijen zal houden. Als hij daarvoor Romeo en Julia tot leven wekt zijn de problemen al gauw niet te overzien.

 50. Web-invasie

  The Davincibles

  Aka en Pella schakelen Alexander Graham Bell in om het internet te infiltreren met hun eigen website in een poging de wereld te overheersen. Ondertussen zijn Zoë en Pablo druk bezig elkaars genantste moment op video en op internet te plaatsen. Als dit door Aka en Pella wordt gedwarsboomd beginnen de twee een reddingsactie van het internet.

 51. Pluto Surprise Package

  Have a Laugh!

  Een tekenfilm (vaak uit de oude doos) waarin een of meer klassieke Disney-figuren spelen.

 52. Amazing Spiez - Operatie: Noel’s Omgekeerde Wereld

  The Amazing Spiez!

  Kameleon Leon is ontsnapt uit de gevangenis en weet een door Marc ontworpen pak te bemachtigen. Met dit pak wil hij een trein vol goud beroven. Het is aan de Spiez om hem tegen te houden.