Op TV:15:00

Binny and the Ghost

 1. binny-and-the-ghost

  In het Bos

  Binny and the Ghost

  Waarin Binny en Melchior, op zoek naar een nieuwe aanwijzing, op een stel milieuvervuilers stuiten.

 2. wolfblood-logo

  Wildval

  Wolfblood

  Liam heeft in een oud dagboek een routebeschrijving naar een Weerwolf-hol gevonden. Tijdens een speurtocht vindt hij het samen met Maddy en Rhydian. Het hol stort en in en Liam raakt gewond.

 3. lab-rats

  De Jet-Wing

  Lab Rats

  De zaken gaan nog niet goed in huize Davenport, na de fatale ontploffing in het lab. Hierdoor denkt het gezin na over een manier om geld te verdienen. Leo komt met het idee om een stunt te houden.

 4. mighty-med

  Mighty mol

  Mighty Med

  Oliver en Kaz komen erachter dat enkele helden zich bizar, zo niet duister, gedragen en denken dat er een mol in het ziekenhuis is die samenwerkt met de Annihilator.

 5. glc

  Bob en Beau; tis niet meer zo…

  Good Luck Charlie

  Beau hoort dat hij een baan heeft in Tennessee en moet Denver dus verlaten. Gabe stuurt ondertussen nep-fanmail naar de TV zender waar Amy voor werkt. PJ en Emmett zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot.

 6. dwab-brandsprite

  De straathond en de miljonair

  Dog With a Blog

  Avery en Tyler doen er alles aan om ervoor te zorgen dat miljardair Tom Fairbanks Stan niet inhuurt als posterhond voor zijn dierenopvang benefiet. Ondertussen, raakt Chloe geobsedeerd door het fictieve personage Savannah Snuffel.

 7. kickinit

  Bodyguards en Vrienden

  Kickin' It

  Jack en Jerry raken bevriend met een beroemde rockster. Ondertussen houden Rudy, Eddie en Milton Falafel Phil’s draaiende terwijl Phil weg is.

 8. lab-rats

  Rectrix van een andere planet

  Lab Rats

  Er is een maansverduistering op komst. Leo vertelt meneer Davenport dat er dan rare dingen kunnen gebeuren. Deze wimpelt dit af als niet-wetenschappelijke onzin. Dan blijkt dat Perry's lichaam wordt overgenomen door een alien, die haar lichaam als gastheer gebruikt om alien eitjes in voort te kunnen planten.

 9. i-didnt-do-it

  Slaapfeestjeej

  I Didn't Do It

  Lindy is vastbesloten om na diverse mislukkingen een slaapfeestje te geven wat een succes is. Logan blijft bij Garrett slapen en komt oog in oog met een beer te staan.

 10. siu-brandsprite

  De Tunneldans

  Shake it Up

  CeCe, Rocky en Tinka willen bij het bal van school zijn én bij de zaterdagavondspecial van Shake It Up. Rocky denkt bij allebei te kunnen zijn als ze via de tunnels van Chicago gaan.

 11. jessie

  De Prinses en de Sukkel

  Jessie

  Jessie wordt mee uit gevraagd door de knappe maar arrogante Brody. Zuri probeert haar door middel van een sprookje te vertellen dat ze niet voor Brody, maar voor Tony moet gaan.

 12. glc

  Verhaaltjes

  Good Luck Charlie

  Teddy en Amy schrijven allebei een kinderboek in de hoop dat het uitgegeven wordt. Bob mag op carrièredag bij Gabe op school komen vertellen over zijn baan, maar moet het wel spannend maken.

 13. Joh, we brengen de band weer bij elkaar

  Phineas and Ferb

  Pap is z’n trouwdag vergeten. Om dit goed te maken, bedenken de kinderen het plan om mam’s vroegere favoriete band, Love Händel, weer bij elkaar te brengen. Intussen organiseert Dr, Doofenshmirtz een verjaadagsfeestje voor Vanessa haar 16e verjaardag.

 14. Het Beleg van Lothal - Deel 1

  Star Wars Rebels

  Kanan twijfelt of hij op zijn plaats is bij de rebellen. Minister Tua vraagt onze helden haar te helpen. Op de hoogte van deze actie, lokt Darth Vader de bemanning van de Ghost in de val.

 15. dwab-brandsprite

  Te Klein

  Dog With a Blog

  Het nieuwe schooljaar begint. Avery komt er al snel achter dat iedereen gegroeid is en zij niet, Tyler schaamt zich voor zijn haar en Chloe heeft lunch problemen...

 16. logo-austin-ally

  Crisis & Come-backs

  Austin & Ally

  Wanneer Austin ontdekt dat zijn idool, Jackson Lowe, compleet aan de grond zit besluit hij hem te helpen zijn leven weer op de rit te krijgen.

 17. suite-life-on-deck

  Problemen in Tokyo

  The Suite Life on Deck

  De gang meert aan in Japan en Carey verrast Zack en Cody als ze hen laat weten dat ze in Japan is om een commercial op te nemen. De jongens bezoeken Carey op de set en daar breekt Zack per ongeluk een dure camera.

 18. Invasie van de Ferb Snatchers / Geen Kinderspel

  Phineas and Ferb

  Candace raakt ervan overtuigd dat Ferb is vervangen door een alien. / Phineas en Ferb voeren karretjes uit hun jeugd op tot bepaald niet kinderachtige proporties.

 19. Web-invasie

  The Davincibles

  Aka en Pella schakelen Alexander Graham Bell in om het internet te infiltreren met hun eigen website in een poging de wereld te overheersen. Ondertussen zijn Zoë en Pablo druk bezig elkaars gênantste moment op video én op internet te plaatsen.

 20. Beestenbende

  The Davincibles

  Het hondje van Dotje zit onder de vlooien en Pablo belooft haar dat hij het probleem op zal lossen. Hij heeft natuurlijk geen idee hoe, dus hij heeft er een probleem bij. Ondertussen heeft iedereen last van vlooien en bedenkt Quba een plan om er vanaf te komen. De Rattenvanger van Hamelen!

 21. Eureka!/ Zeg Maar, April Tofu

  De Tofu's

 22. Wees Voorzichtig Wat Je Wenst

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Sabrina vindt een oude olielamp waar een lampgeest uit verschijnt. Hij laat al haar wensen uitkomen, maar daar krijgt ze snel genoeg van. Ze komt alleen niet zo makkelijk meer van hem af.

 23. De Begrafenis van de Toverstok

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 24. Als Muziek in mijn Oren

  The Davincibles

  Als het jaarlijkse Stadsconcert wordt gehouden doet Pablo mee met zijn band Gescheurd Trommelvlies. Als de twee Tenoren mee willen doen worden ze niet populair. Ze besluiten om met de levenspray van Quba de Sirenen uit een schilderij levend te maken om zo samen met hen de mensen met hun gezang te hypnotiseren.

 25. Een Prachtig Probleem

  The Davincibles

  Pablo loopt steeds vast in een computergame en gaat Melvin om raad vragen. Dr. Vilein heeft een virus-worm ontworpen waardoor alle avatars in Pablo’s computergame tot leven komen, zodat Quba alle kunst kan vernietigen. Helaas gaat er iets mis, waardoor de stad overspoeld wordt door reuzenkonijnen.