Op TV:09:20

Gravity Falls

 1. gf-brandsprite

  Dubbel Dipper

  Gravity Falls

  Dipper gebruikt het oude kopieerapparaat van Oom Stan om flyers te maken voor het feest van Oom Stan en ontdekt dat het apparaat kopieën van mensen kan maken. Dipper is vastbesloten om tijdens het feest indruk te maken op Wendy en verzint een ingewikkeld plan om haar hart te veroveren. Omdat het allemaal wat te veel is voor hem alleen, besluit hij klonen, van zichzelf te maken die hem kunnen helpen. Maar wanneer al die klonen van hemzelf samen proberen te werken ontstaan er al gauw wrijvingen. Intussen doet Mabel mee aan een wedstrijd om het zelfvertrouwen van de minder populaire meiden wat op te krikken.

 2. dwab-brandsprite

  Ik moet zingen voor de Taco Truck

  Dog With a Blog

  Tyler en Avery maken een reclamefilmpje in een poging om meer klanten naar Gators taco truck te krijgen. Chloe manipuleert Bennett om haar limonadekraampje voor haar te runnen.

 3. gmw

  Het Meisje en de Jongen

  Girl Meets World

  Cory geeft z'n klas een opdracht. Doe onderzoek naar moderne technologie, en hoe deze het menselijke contact heeft beïnvloedt. Maar er zit een addertje onder het gras, de leerlingen mogen namelijk geen mobiele telefoons gebruiken. Riley doet onderzoek met Lucas, op wie ze een oogje heeft, en Maya gaat samen met Farkle.

 4. logo-austin-ally

  Gala's en Problemen

  Austin & Ally

  Ally zit in spanning of Gavin haar zal vragen naar de Prom. Als hij haar dan eindelijk vraagt zegt ze plotseling nee. Is hij wel de ware? Austin vermaakt zich op de Prom met Piper, tot hij Ally ziet, die in haar eentje gekomen is.

 5. i-didnt-do-it

  Danskoorts

  I Didn't Do It

  Het schoolfeest nadert en dat brengt de nodige spanning met zich mee. Garrett en Logan proberen indruk te maken op de meisjes terwijl Delia en Jasmine juist bezig zijn met gevraagd worden. Lindy is met hele andere zaken bezig als blijkt dat Sherri een bedreiging vormt voor haar perfecte presentie sinds de basisschool.

 6. glc

  Gabe’s 12de Verjaardag

  Good Luck Charlie

  Wanneer Teddy en Ivy ruzie krijgen balen ze daar zo van, dat ze elkaar ’s avonds opzoeken. Het sneeuwt echter en Teddy komt vast te zitten bij de familie Wentz, en Ivy bij de Duncan’s. Gabe krijgt eindelijk zijn verjaardagsfeest, maar wanneer het door de sneeuw weer niet doorgaat baalt hij daar zo van dat zijn ouders iets verzinnen…

 7. dwab-brandsprite

  Stan de Waakhond

  Dog With a Blog

  Stan raakt depressief omdat hij het idee heeft dat zijn leven geen zin heeft. Avery stelt voor dat hij de waakhond van de familie wordt.

 8. livmaddie-brandsprite

  Toedele-Roony

  Liv and Maddie

  Waarin Maddie besluit haar vader te dumpen voor een betere basketbalpartner en Joey besluit aan sport te gaan doen.

 9. jessie

  Metro 10... of Niet?

  Jessie

  Jessie, Zuri, Ravi en Emma zijn op weg naar een multiculturele markt in het park. Helaas zit het metronet van New York iets moeilijker in elkaar dan Jessie dacht..

 10. siu-brandsprite

  De IJsdans

  Shake it Up

  Omdat de verwarming in Rocky’s appartement kapot is, komt haar familie bij CeCe’s familie logeren. Maar als snel beginnen Georgia Jones en Maddy Blue te ruziën. De geplande vakantie van de twee families gaat niet door, maar daar is Flynn niet blij mee.

 11. Mijn eigen Mummie / Flop Sterren

  Phineas and Ferb

  Phineas, Ferb en Candace gaan naar een ouderwetse mummiefilm. De bioscoop waar ze de film zien, is een faraotombe geweest. Phineas en Ferb willen kijken of ze nog mummies kunnen vinden in de kelder van het gebouw. /Phineas en Ferb besluiten een eenmalige hit te maken. Ze willen graag ééndagsvliegen worden in de muziekindustrie.

 12. gf-brandsprite

  Baas Mabel

  Gravity Falls

  Mabel vertelt Stan dat ze vindt dat hij onnodig streng is voor zijn Raadselhut personeel en dat dat ten koste gaat van de winst. Ze sluit een weddenschap met hem af dat zij als baas in drie dagen meer geld kan verdienen dan hij tijdens drie dagen vakantie. Stan gaat op vakantie en geeft zich op voor een spelprogramma waarin hij heel veel geld kan winnen. Mabel probeert een aardige baas te zijn, maar komt er al gauw achter dat het best pittig is om makkelijk te zijn en toch nog winst te draaien.

 13. glc

  De Zingende Dansende Duncans

  Good Luck Charlie

  Amy wil met het hele gezin meedoen aan een talentenjacht om haar collega te verslaan. Als ze de danspasjes niet kunnen huurt ze stiekem een nepfamilie in. Teddy en Ivy hebben ruzie als ze een rechtszaak naspelen op school. Gabe en PJ verkopen spullen van hun vader online.

 14. lab-rats

  Lepe Leo

  Lab Rats

  Omdat het schoolfeest eraan komt, besluit Leo dat de Rats wel een versiercursusje kunnen gebruiken. Hij geeft ze les, maar faalt jammerlijk. Het meisje van zijn dromen, Danielle, ziet hem niet staan en heeft meer oog voor Adam. Dat leidt tot ruzie tussen de heren en als Leo met Chase gaat praten om de situatie te sussen besluit zij om met uitgerekend Chase naar het feest te gaan. Ondertussen probeert Bree de aandacht te trekken van ene Ethan, maar als ze zijn aandacht eenmaal heeft, raakt ze in paniek.

 15. Proberen bestaat niet

  Star Wars Rebels

  De Ghost en zijn bemanning proberen de dood gewaande Jedi Meester Luminara Unduli te bevrijden. Het is echter een val van de Inquisitor.

 16. kickinit

  Kim Kong

  Kickin' It

  Kim is het zat om te sparren met Milton en gaat daarom sparren met Jack. Als ze erachter komt dat Jack haar heeft laten winnen, neemt ze het tegen hem op in de virtuele wereld. Ondertussen bouwen Rudy en Milton een modelspoorbaan en passen Jerry en Eddie op een hagedis.

 17. Vlucht van de Iron Spider

  Ultimate Spider-Man

  Iron Man neemt Spider-Man onder zijn hoede en maakt zelfs een beter pak voor hem.

 18. Mike's nieuwe auto

  Pixar Shorts

  Wanneer Mike met zijn nieuwe auto pronkt voor zijn collega Sulley, gaat alles dat mis kan gaan ook echt mis. Misschien kunnen ze maar beter lopen.

 19. ww-brandsprite

  Het Chique Feestje / De Toerist

  Wanders Wereld

  Heer Heethoofd doet er alles aan om de macht over het universum te erven van Koningin Entazoa, maar Wander gooit, onbedoeld, roet in het eten. / Wander gaat de strijd aan met een andere reiziger over wie er de meeste bereisde reiziger is. Hierin verliest hij zichzelf.

 20. Skiddley Whiffers / Tour de Ferb

  Phineas and Ferb

  Candace is de ongeslagen kampioen van het bordspel Skiddley Whiffers. Ze wil een grotere uitdaging en daarom bouwen Phineas en Ferb een levensgroot Skiddley Whiffers. Vanessa is aan het kamperen in de bossen, maar Doofenshmirtz is overbezorgd. / Baljeets voorvaders zijn omgekomen door tijgeraanvallen bij wielerwedstrijden. Daarom durft hij niet aan de Tour de Ferb mee te doen. Doofenshmirtz bouwt een pop-up-inator om geld te verdienen voor de slechte zaak.

 21. lab-rats

  Wie Niet Weg is, is Gezien

  Lab Rats

  Het is ouderavond en rectrix Perry is duidelijk op oorlogspad. Ze vertrouwt de Lab Rats niet en besluit hun superkrachten te filmen met een bewakingscamera om ze zo te ontmaskeren. De Rats en Leo moeten de harddisk met daarop het filmpje waarin Adam een vallende airco opvangt, te pakken zien te krijgen. Ze 'lenen' Davenport's Onzichtbaarheids-Mantel en sluipen het kantoor van Perry in...

 22. mighty-med

  De mensen redden die mensen redden - Deel 2

  Mighty Med

  Terwijl ze in hun favoriete stripwinkel rondhangen, ontdekken beste vrienden Kaz en Oliver per ongeluk een geheime vleugel van een ziekenhuis voor superhelden en stripboekpersonages.

 23. glc

  Welkom Thuis

  Good Luck Charlie

  De baby is thuis en Linda, de moeder van Bob, komt logeren om te helpen. Maar Amy kan de aanwezigheid van haar schoonmoeder niet aan. Teddy moet er alles aan doen om haar bij Amy uit de buurt te houden. Zo neemt Teddy haar oma zelfs mee naar een intiem dinertje met Spencer. Ondertussen zoeken Gabe en PJ naar een schat in de tuin van Mevr. Dabney.

 24. jessie

  Vijandinnen voor het leven

  Jessie

  Jessie krijgt via een nieuwe agent een klus als handmodel, terwijl de kinderen een benefietfeestje organiseren om geld in te zamelen.

 25. binnyandtheghost

  In het Bos

  Binny and the Ghost

  Waarin Binny en Melchior, op zoek naar een nieuwe aanwijzing, op een stel milieuvervuilers stuiten.

 26. gf-brandsprite

  Kleine Kunst

  Gravity Falls

  Mabel merkt dat ze is gegroeid en een klein stukje langer is dan Dipper en pest hem daarmee. Dipper wordt woest en gaat op zoek naar een manier om groter te worden. Hij ontdekt toverkristallen die dingen kunnen laten groeien of krimpen. Maar dan vallen de kristallen in handen van zijn grote vijand Gideon, die ze gebruikt om de Raadsel Hut over te nemen.

 27. wolfblood-logo

  Maansverduistering

  Wolfblood

  Er is een maansverduistering op komst, en dat heeft gevolgen voor onze Wolfbloeds. Shannon overwint haar podiumvrees, maar lukt dat ook zonder Jana's wonderdrankje?

 28. wizards-of-waverly-place

  Jippie jajee, Zombie

  Wizards of Waverly Place

  Mason doet erg zijn best om Alex terug te krijgen. Met succes. Meneer Laritate blijkt in dezelfde flat als Alex en Harper te wonen. Abercrumbie Zombie bijt Meneer Laritate, zodat deze ook in een zombie verandert. Alex moet alle zeilen bijzetten om hem weer terug te toveren. Dan blijkt Dexter de toverstaf van Felix gestolen te hebben en hij houdt iedereen op de dertiende verdieping gevangen…

 29. Dimensie Solo

  My Babysitter is a Vampire

  Nadat Ethan, Benny en Sarah onenigheid krijgen, plaatst oma ze in alternatieve dimensies, waarbij ieder wordt gedwongen om hun diepste angsten onder ogen te komen.

 30. jessie

  Gevaarlijke Fancyfair

  Jessie

  Op de school fancyfair heeft Jessie een kraam met een ringwerp spel en ze denkt dat Agatha het spel gesaboteerd heeft. Luke, die zijn knie verdraaid heeft en thuis moet blijven, houdt met een verrekijker de boel in de gaten. Hij ziet zeer verdachte zaken en vreest zelfs voor zijn leven!

 31. glc

  Studievrienden

  Good Luck Charlie

  Amy zorgt dat Bob een paar dagen bij Gabe komt logeren. Dat blijkt uiteindelijk geen goed plan. Victor helpt Teddy met haar schoolexamens op een nogal Spartaanse manier en PJ verliest zichzelf in een kinderboek.

 32. mighty-med

  Al die Kaz

  Mighty Med

  Oliver vraagt aan de superheld Neocortex om hem te helpen zijn persoonlijkheid te veranderen en net zo zorgeloos en spontaan als Kaz te worden. Maar als Oliver te roekeloos wordt tijdens een crisis, moet Kaz de verantwoordelijkheid nemen en de verstandige worden.

 33. dwab-brandsprite

  Lawaai papegaai

  Dog With a Blog

  Ellen is boos op Stan, omdat hij haar pantoffels kapot heeft gekauwd. Als ze dreigt dat Stan in het hok in de tuin moet vraagt Avery zich af of Ellen eigenlijk wel van dieren houdt. Om haar dierenliefde te bewijzen koopt ze een buitengewoon vijandige papegaai.

 34. logo-austin-ally

  Partners & Parachutes

  Austin & Ally

  Austin probeert het uit te maken met Kira om Ally terug te krijgen, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan…

 35. suite-life-on-deck

  Familie in Thailand

  The Suite Life on Deck

  London gaat voor de eerste keer naar haar Thaise grootmoeder en schrikt zich wild als ze ontdekt dat haar oma maar een eenvoudige boerin is. Intussen zijn er twee nieuwe meisjes aan boord van het cruiseschip, Sasha en Hilary. Zack probeert tevergeefs Sasha te versieren. Hilary valt als een blok voor Cody, maar Cody mist Bailey en heeft geen oog voor Hilary.

 36. lab-rats

  Robot Slagveld

  Lab Rats

  Nadat Leo onbedoeld een laboratorium ontdekt in de kelder, ontmoet hij drie bionische klonen - de sterke Adam, snelle Bree en slimme Chase. De drie willen weg uit de kelder en overtuigen Leo ervan hen mee te nemen naar zijn school waar ze proberen normale tieners te worden terwijl ze worstelen om hun krachten onder controle houden. Ondertussen helpen ze Leo zelfverzekerder te worden en moeten ze hun krachten en gevaarlijke missies geheim zien te houden voor de rest van de wereld.

 37. Een Kopje Thee met Klasse / De Mooiste Man van Balsa Stad

  Scaredy Squirrel

  Op het eerste gezicht lijkt Scaredy een bange en eigenzinnige eekhoorn, maar niets is wat het lijkt.

 38. Eureka!/ Zeg Maar, April Tofu

  De Tofu's

 39. Hier Sliep Lincoln

  The Davincibles

  Oom Leo wil naar Washington DC om een antiek kussensloop van President Lincoln op te halen. Pablo en Zoë gaan met hem mee. Quba ziet zijn kans schoon om zijn vijanden te overwinnen en reist achter hen aan. In Washington DC brengt hij de standbeelden van Lincoln en George Washington tot leven. Dat kan niet goed gaan!

 40. Het ruikt niet fris

  The Davincibles

  Dotje wil meespelen in de schoolmusical Hamlet. Pablo heeft geen interesse tot hij hoort dat Dotje wel meedoet. Hij krijgt de rol van Hamlet, maar tot zijn teleurstelling wordt Zoe zijn tegenspeelster. Dotje neemt haar verlies niet sportief en Quba laat de echte Hamlet komen om Dotje te helpen.

 41. Amazing Spiez - Operatie: Schokkend sapje

  The Amazing Spiez!

  De Spiez krijgen weer te maken met ‘Mel’. Mel heeft een energiedrankje uitgevonden en iedereen die het drinkt gaat zich gedragen als een kind. Hiermee hoopt hij de wereld in zijn macht te krijgen. Ook Jerry en Cal drinken het drankje, dus de Spiez staan er dit keer alleen voor…